Wildcrafted Organics

”Fall in love with your skin.”

Wildcrafted Organics on holistinen, ylellinen ja vaikuttava luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, jonka raaka-aineet pohjautuvat Australian luonnossa villinä kasvaviin ja orgaanisesti viljeltyihin kasvikunnan aarteisiin. Jokaisen tuotteen koostumus on tarkoin harkittu ja tuotteet sisältävät vain kaikkein ravinnerikkaimpia, ihoa ravitsevia, uudelleenrakentavia ja suojaavia raaka-aineita. Tuotteet sisältävät ainoastaan iholle aidosti hyödyllisiä vaikuttavia aineita, ei lainkaan täyteaineita tai haitallisia kemikaaleja.

Tuotesarjan kehittäjä ja äiti on australialainen herbalisti ja ravitsemusasinatuntija Nicole O`Sullivan. Wildcrafted Organics on syntynyt hänen halustaan luoda luonnollinen, vaikuttava ja tehokas tuotesarja, johon kulminoituu hänen kunnioituksensa ja intohimonsa kasvilääkintää ja Australian uniikkia kasvikuntaa kohtaan.

”Luxurious skincare should be made with only the highest quality organic or wild harvested ingredients in high concentrations not filled with nasty cancer causing chemicals and cheap fillers.

In this fast paced world we live in our products need to be as pleasurable to use as they are effective allowing us those few precious moments to escape within a daily skincare ritual that is both nurturing and addictive. – Nicole x”

Näytetään kaikki 12 tulosta