Out of Stock

Wildcrafted Organics Everlasting Beauty Balm Concentrate – Korjaava kauneusbalmi

109,00 

Ravitseva ja korjaava ihonhoitobalmi.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisen hyvin kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle.

 

Varasto loppu

Wildcrafted Organics Everlasting Beauty Balm Concentrate on kullansävyinen ja huumaavan tuoksuinen kauneusbalmi, joka sulaa kosketuksesta silkkiseksi ihoa helliväksi kauneuseliksiiriksi. Sen sisältämät arvokkaat ja eksoottiset kasvivoit ja -öljyt ravitsevat ja hellivät ihoa kokonaisvaltaisesti tehden siitä pehmeän, kimmoisan ja sädehtivän.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti siitä hyötyvät kuiva, herkkä ja ikääntyvä iho.

 

Keskeiset vaikuttavat aineet

Kokum pähkinän voi on kautta aikain tunnettu ihoa pehmentävistä ja korjaavista vaikutuksistaan. Sen tiedetään elvyttävän vaurioituneita ihosoluja ja edesauttavan ihon paranemista. Siitä syystä se onkin keskeinen raaka-aine tässä ihoa vahvistavassa balmissa.

Cupuacu pähkinän voi sisältää runsaasti ihon hyvinvoinnille keskeisiä rasvahappoja,, kuten Omega  9 – rasvahappoja, polyfenoleja ja fytosteroleja, jotka parantavat ihon kimmoisuuttaa ja rakennetta. Se tunnetaan myös erinomaisesta kosteudensitomiskyvystään, mistä etenkin ikääntyvä ja ohentunut iho hyötyy huomattavasti.

Murmura siemenvoi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tärkeitä rasvahappoja ja A-vitamiinia, jotka auttavat vaalimaan ihon eastisuutta ja korjaamaan sekä rauhoittamaan vaurioitunutta, kuivaa ja ärtynyttä ihoa.

Tamanu öljyllä on epidermistä uudistava, korjaava ja ravitseva vaikutus, minkä ansiosta se on erityisen tehokas ihon tulehduksia ja vaurioita parantava öljy. Uudistavan vaikutuksensa ansiosta se on myös tehokas raaka-aine antia-age ihonhoidossa. Ikääntyessämme Ihosolujen uudistuminen hidastuu ja erityisesti tällöin solujen uudistumista tukevat raaka-aineet ylläpitävät ihon nuorekkuutta.

Skvalaani on tehokkkaasti UV-säteilyn aiheuttamilta haittavaikutuksilta, kuten pigmenttimuutoksilta  suojaava antioksidantti, jolla on myös erinomainen kyky kosteuttaa ihoa.

Koentsyymi Q10- eli ubikinoni on ihmiskehossa luontaisesti esiintyvä koentsyymi, jonka määrä ihossa voi vähentyä ulkoisten tekijöiden seurauksena. Viimeiaikaisten tutkimusten mukaan ubikinonin ulkoisella käytöllä voi olla ikääntymisen merkkejä vähentävä ja ihoärsytystä rauhoittava vaikutus.

 

Näin käytät tuotetta

Hiero herneen kokoinen nokare balmia kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle Wild Rose Botanical Mist -kasvoveden jälkeen.

 

Tuotteen raaka-aineet

Garcinia indica seed butter, Orbignya oleifera seed oil*, Theobroma grandiflorum seed butter, Astrocaryum murumura seed butter**, Astrocaryum tucuma seed butter**, Mangifera indica seed butter, Camellia Oleifera seed oil*, Squalane, Rosa canina fruit oil*, Adansonia digitata oil, Persea gratissima oil*, Argania spinosa kernal oil*, Calophyllum inophyllum seed oil, Rubus idaeus seed oil, Hippophae rhamnoides fruit oil*, Hydrogenated ethylhexyl olivate, Tocopherol, Glycine soja Oil^,Anthemis nobilis flower oil, Hydrogenated olive oil unsaponifiables, Helichrysum italicum flower oil***, Theobroma Cacao extract**, Ubiquinone, Rosa damascena flower oil**, gold flakes +Linalol +d-Limonene +Geraniol

*organic **wild harvested ***therapeutic grade ^ GMO free

85% Certified Organic & Wild Harvested Ingredients

VEGAN

CRUELTY FREE

Tuote on pakattu 50 ml lasipurkkiin ja valmistettu Australiassa.