Sara H. – Kokonaisvaltaista ihonhoitoa

Tervetuloa pieneen ja tunnelmalliseen hoitolaani kauniin Kruununhaan sydämeen. Toivon, että ovesta sisään astuessasi voit kokea sukeltavasi hetkeksi toiseen maailmaan; jättää taaksesi arjen kiireen, stressin ja hälinän, ja keskittyä vain ja ainoastaan itseesi.

Minulle on tärkeää, että voin tarjota jokaiselle asiakkaalleni rauhallisen hoitoympäristön ja kiireettömän kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Tästä syystä hoitolani on varattu aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan.

Hoitolani valikoimasta löydät neljä tehokasta, laadukasta ja ylellistä ihonhoitosarjaa, joista jokainen hyödyntää vain kaikkein puhtaimpia, vaikuttavimpia ja tutkituimpia luonnollisia raaka-aineita sinun ihosi hyväksi.

Omaa erikoisosaamistani ihonhoidossa ovat aikuisiän akne ja anti-age ihonhoito. Lähestymistapani ihonhoitoon on hyvin kokonaisvaltainen, sillä tiedän, että hyvinvoiva ja kaunis iho on monen tekijän summa. Uskon laadukkaisiin tuotteisiin ja hellävaraiseen pitkäjänteiseen ihonhoitoon: ihon vahvistamiseen ja suojaamiseen – niin sisältä kuin ulkoa.

Haluan tarjota osaamiseni kokonaisvaltaisesti asiakkaideni käyttööön. Ihonhoidollisesti tehokkaan ja kokonaisvaltaisesti hyvää oloa lisäävien hoitojen lisäksi hoitolakäynti pitää aina sisällään ihon tilanteen ja tarpeiden alkukartoituksen sekä jatkohoito-ohjeet tuotesuosituksineen. Parhaat tulokset saadaan aikaan yhdistämällä säännöllinen hoitolahoito suunnitelmalliseen ihon kotihoitoon. Autan sinua mielelläni matkalla kohti hyvinvoivaa ja kauneinta ihoasi.

Olet lämpimästi tervetullut!

Sara Grönqvist

SKY Kosmetologi