Kasvohoidot

Levähdä hetki pehmeässä hoitopedissä, aisti ilmassa eteeristen öljyjen rauhoittava tuoksu, nauti hiljaisuudesta ja pehmeästä kosketuksesta kasvoillasi. Anna lempeän musiikin kuljettaa mielesi mihin ikinä haluat sen kulkevan, ja tunne kuinka kehosi ja mielesi rauhoittuu ja rentoutuu. Ota hetki aikaa itsellesi.


Hoitolani kaikki kasvohoidot ovat ainutlaatuinen yhdistelmä hyvin tehokkaita, mutta silti hellävaraisia ja miellyttäviä tuotteita ja tekniikoita. Niiden ansiosta jokaisessa hoidossa näkyvät hoitotulokset yhdistyvät saumattomasti kokonaisvaltaisen rentouttavaan wellness-kokemukseen.


Hoitoa varatessasi sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi kaipaa, vaan voimme hoidon alussa yhdessä valita sopivan vaihtoehdon joko probioottisen Essen tai fytoaromaattisen Yon-Kan hoitovalikoimasta. Jokainen hoito räätälöidään ihon sen hetkisten tarpeiden mukaan. Kaikki hoidot sisältävät ihon toimintoja ja hyvinvointia tukevan kasvohieronnan sekä naamion vaikutusajalla rentouttavan niska-hartiahieronnan tai käsihieronnan.

Hoidon jälkeen saat nauttia kaikessa rauhassa kupin teetä tai virkistävää luomumehua. Samalla saat sinulle yksilöllisesti mietityt ohjeet ja tuotesuositukset, joiden avulla ylläpidät hoitotuloksia ja tuet ihosi hyvinvointia myös hoitojen välillä kotona. Ihonhoidon kokonaisvaltaisuuden ja jatkuvuuden kannalta on hedelmällisintä, että ihon kotihoito ja hoitolahoidot  kulkevat suunnitelmallisesti käsi kädessä ja hoitojen yhteydessä valitsemme kotihoitotuotteet ihon kulloisiakin tarpeita vastaavaksi. Yksittäisiä ja muusta ihonhoidosta irrallisia hemmotteluhoitoja en valitettavasti tarjoa. Varaathan hoitokäyntiä varten itsellesi mahdollisuuksien mukaan noin kaksi tuntia kiireetöntä aikaa.

Kokonaisvaltainen kasvohoito ihon tarpeiden mukaan

60 min.125-135€

75 min. 135-145€

90 min. 149-159€

Yon-Ka vartalohoidot

Jokaiseen hoitoon sisältyy kokovartalohieronta valitsemallasi eteerisellä öljysekoituksella sekä yksi vapaavalintainen Aromafusion-vartalonhoitotuote, jonka saat mukaasi hoidon jälkeen.

A Walk in the Forest

75 min. 159,00 €

Vartalonpiirteitä muotoileva ja kiinteyttävä kokovartalohieronta johdattaa rauhoittumaan sypressin ja setrin tuoksuiseen havumetsään. 

A Getaway in Provence

75 min. 159,00 €

Lähde aistimatkalle Provencen laventelipelloille. Kuona-aineita poistava sekä aineenvaihduntaa aktivoiva kokovartalohieronta puhdistaa, rentouttaa ja rauhoittaa.

Corsican Delight

75 min. 159,00 €

Hoito vie sinut virkistävälle aistimatkalle sitrustuoksuiselle Korsikan saarelle. Hoito sisältää kokovartalohieronnan ja virkistävää vaikutusta tehostavan käsien ja jalkojen energiapistehieronnan. Mandariinin ja appelsiinin eteeriset öljyt kohottavat mielialaa ja antavat uutta energiaa.

Journey To Polynesia

75 min. 159,00 €

Lähde aistimatkalle Tyynellämerellä sijaitsevaan Polynesiaan, jonka aurinkoisilla paratiisirannoilla tuoksuvat huumaavasti tiarekukka ja jasmiini. Hoito sisältää käsin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan lisäksi selän kuumakivihieronnan.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Hinnasto päivitetty 1.8.2022.