Kasvohoidot

Levähdä hetki pehmeässä hoitopedissä, aisti ilmassa eteeristen öljyjen rauhoittava tuoksu, nauti hiljaisuudesta ja pehmeästä kosketuksesta kasvoillasi. Anna lempeän musiikin kuljettaa mielesi mihin ikinä haluat sen kulkevan, ja tunne kuinka kehosi ja mielesi rauhoittuu ja rentoutuu. Ota hetki aikaa itsellesi.

Hoitolani kaikki kasvohoidot ovat ainutlaatuinen yhdistelmä hyvin tehokkaita, mutta silti hellävaraisia ja miellyttäviä tuotteita ja tekniikoita. Niiden ansiosta jokaisessa hoidossa näkyvät hoitotulokset yhdistyvät saumattomasti kokonaisvaltaisen rentouttavaan wellness-kokemukseen.

Hoitoa varatessasi sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi kaipaa, vaan voimme hoidon alussa yhdessä valita sopivan vaihtoehdon joko probioottisen Essen tai fytoaromaattisen Yon-Kan hoitovalikoimasta. Jokainen hoito räätälöidään ihon sen hetkisten tarpeiden mukaan. Kaikki hoidot sisältävät ihon toimintoja ja hyvinvointia tukevan kasvohieronnan sekä naamion vaikutusajalla rentouttavan niska-hartiahieronnan, päähieronnan tai käsihieronnan.

Hoidon jälkeen saat nauttia kaikessa rauhassa kupin teetä tai virkistävää luomumehua. Samalla saat sinulle yksilöllisesti mietityt ohjeet ja tuotesuositukset, joiden avulla ylläpidät hoitotuloksia ja tuet ihosi hyvinvointia myös hoitojen välillä kotona. Parhaat ja näkyvimmät tulokset saadaan kun hoitolahoito ja ihon kotihoito kulkevat suunnitelmallisesti käsikädessä. Tällöin kasvohoidot eivät jää vain irrallisiksi hemmotteluhoidoiksi vaan saat hyödynnettyä hoitolakäynnistä sen koko potentiaalin.  Varaathan hoitokäyntiä varten itsellesi noin kaksi tuntia kiireetöntä aikaa. Tervetuloa nauttimaan kokonaisvaltaisesta hoidosta .<3

 

Kokonaisvaltainen kasvohoito ihon tarpeiden mukaan

 

Kasvohoito 60 min.125-135€

Kasvohoito 75 min. 135-145€

Kasvohoito 90 min. 149-159€

Kasvohoidon hintaan  vaikuttavat hoidossa käytetyt tuotteet ja tekniikat.

 

Kulmien ja ripsien kestovärjäys + muotoilu kasvohoidon lisäpalveluna

 

Kulmat tai ripset 30€
 
Kulmat ja ripset 40€

 

Vartalohoidot

Deep relax & detox

110 min. 210 €

Kokonaisvaltaisesti hoidettu olo päästä varpaisiin. Rentouttava hoito sisältää vartalon ihon kuivaharjauksen, vartalon ihon kuorinnan sekä nestekiertoa boostaavan napakan kokovartalohieronnan aromaattisilla öljyillä. Hoito päättyy hartioiden, niskan ja kallonpohjan hierontaan lämpimillä kivillä. 

A Walk in the Forest

75 min. 159,00 €

Vartalonpiirteitä muotoileva ja kiinteyttävä kokovartalohieronta johdattaa rauhoittumaan sypressin ja setrin tuoksuiseen havumetsään. Hoidon päätteksi saat valita itsellesi yhden Yon-Ka vartalotuotteen kotiin  vietäväksi.

A Getaway in Provence

75 min. 159,00 €

Lähde aistimatkalle Provencen laventelipelloille. Kuona-aineita poistava sekä aineenvaihduntaa aktivoiva kokovartalohieronta puhdistaa, rentouttaa ja rauhoittaa. Hoidon päätteksi saat valita itsellesi yhden Yon-Ka vartalotuotteen kotiin  vietäväksi.

Corsican Delight

75 min. 159,00 €

Hoito vie sinut virkistävälle aistimatkalle sitrustuoksuiselle Korsikan saarelle. Hoito sisältää kokovartalohieronnan ja virkistävää vaikutusta tehostavan käsien ja jalkojen energiapistehieronnan. Mandariinin ja appelsiinin eteeriset öljyt kohottavat mielialaa ja antavat uutta energiaa. Hoidon päätteksi saat valita itsellesi yhden Yon-Ka vartalotuotteen kotiin  vietäväksi.

Journey To Polynesia

75 min. 159,00 €

Lähde aistimatkalle Tyynellämerellä sijaitsevaan Polynesiaan, jonka aurinkoisilla paratiisirannoilla tuoksuvat huumaavasti tiarekukka ja jasmiini. Hoito sisältää käsin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan lisäksi selän kuumakivihieronnan. Hoidon päätteksi saat valita itsellesi yhden Yon-Ka vartalotuotteen kotiin  vietäväksi.

 

Sokerointi

Sokerointi  on hellävarainen ja tehokas karvanpoistomenetelmä, joka sopii  niin kasvoille kuin vartalolle. Usean vuoden kokemuksella ja taidokkaalla tekniikalla sokerointi sujuu nopeasti ja miellyttävästi.

Bikinilinjan sokerointi 40,00 €

Brasilialainen sokerointi 1. kerta 80,00 € 

Brasilialainen sokerointi huolto 70,00 € (max 6 viikkkoa edellisestä käynnistä)

Kainaloiden sokerointi 25,00 €

Kasvojen sokerointi alk. 10,00 €

Säärten/ reisien sokerointi 45,00 €

Säärten ja reisien sokerointi 85,00 €

Sokerointipaketti 1: Sääret, bikinilinja + kainalot 95,00€

Sokerointipaketti 2: Sääret, brasiliainen + kainalot 115,00 €

Sokerointipaketti 3: Sääret, reidet, brasilialainen + kainalot 165,00 €

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Hinnasto päivitetty 1.8.2021.