Kasvohoidot

Levähdä hetki pehmeässä hoitopedissä, aisti ilmassa eteeristen öljyjen rauhoittava tuoksu, nauti hiljaisuudesta ja pehmeästä kosketuksesta kasvoillasi. Anna lempeän musiikin kuljettaa mielesi mihin ikinä haluat sen kulkevan, ja tunne kuinka kehosi ja mielesi rauhoittuu ja rentoutuu. Ota hetki aikaa itsellesi.

Hoitolani kaikki kasvohoidot ovat ainutlaatuinen yhdistelmä hyvin tehokkaita, mutta silti hyvin hellävaraisia ja lempeitä tuotteita ja tekniikoita. Niiden ansiosta jokaisessa hoidossa näkyvät hoitotulokset yhdistyvät saumattomasti kokonaisvaltaisen rentouttavaan wellness-kokemukseen.

Hoitoa varatessasi sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi kaipaa, vaan voimme hoidon alussa yhdessä valita sopivan vaihtoehdon joko probioottisen Essen tai fytoaromaattisen Yon-Kan hoitovalikoimasta. Jokainen hoito räätälöidään ihon sen hetkisten tarpeiden ja toiveidesi mukaan. Kaikki hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, ihon toimintoja ja hyvinvointia tukevan kasvohieronnan sekä naamion, jonka vaikutusajalla saat nauttia rentouttavasta niska-hartiahieronnasta, käsien- tai hiuspohjan hieronnasta.

Hoidon jälkeen saat nauttia kaikessa rauhassa kupin teetä tai virkistävää tuoremehua. Samalla saat sinulle yksilöllisesti mietityt ohjeet ja tuotesuositukset, joiden avulla ylläpidät hoitotuloksia ja tuet ihosi hyvinvointia myös kotona. Parhaat tulokset saadaan kun hoitolahoito ja ihon kotihoito kulkevat käsi kädessä. Varaathan hoitokäyntiä varten itsellesi noin kaksi tuntia kiireetöntä aikaa. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kokonaisvaltaisesta hoidosta.

 

Kokonaisvaltainen kasvohoito ihon tarpeiden mukaan

Kasvohoito 60 min. 125-149 €

Kasvohoito 75 min. 135-159 €

Kasvohoito 90 min. 145-169 €

Kasvohoidon hintaan vaikuttavat hoidossa käytetyt tuotteet ja tekniikat.

Yon-Ka CBD Sleep Therapy hoito

90 min. 159 €

Kokonaisvaltainen ja syvärentouttava kasvohoito, joka rauhoittaa hermostoa ja tukee levollista yöunta sekä palautumista. Kaikille ihotyypeille sopiva hoito tasapainottaa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja selän hieronnalla.

Tutustumishoito & ihonhoidon konsultaatio

45 min. 69 € (hoidon osuus n. 25 min)

Käynnin yhteydessä kartoitamme yhdessä ihosi tarpeet ja ihonhoitoon liittyvät toiveesi, jonka jälkeen pääset kokemaan virkistävän tutustumishoidon valitsemasi tuotesarjan tuotteilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan (tarvittaessa), kasvojen akupistepainannan ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen saat ohjeet ja suositukset ihon kotihoitoon. 

 

Kohottava & muotoileva kasvohieronta 

75 min. 159 €
 
Hoidossa keskitytään vapauttamaan ja rentouttamaan kasvojen, kaulan ja dekolteen kuin myös niska-hartiaseudun sekä pään alueen kireyksiä ja jännityksia monipuolisin ja syvävaikutteisin hierontatekniikoin. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, joten voit tulla hoitoon meikissä. Hoito tehdään valintasi mukaan RUA Beautyn ja/tai Soil Of Beautyn ihonhoitotuotteilla.
 

Kulmien ja ripsien kestovärjäys & muotoilu 

Kulmat tai ripset 35 €

Kulmat ja ripset 45 €
Kulmat tai ripset kasvohoidon lisäpalveluna 30 €
Kulmat ja ripset kasvohoidon lisäpalveluna 40 €

Vartalohoidot

Deep relax & detox

110 min. 210 €

Kokonaisvaltaisesti hoidettu olo päästä varpaisiin. Rentouttava hoito sisältää vartalon ihon kuivaharjauksen, vartalon ihon kuorinnan sekä nestekiertoa boostaavan napakan kokovartalohieronnan aromaattisilla öljyillä. Hoito päättyy hartioiden, niskan ja kallonpohjan hierontaan lämpimillä kivillä. 

A Walk in the Forest

75 min. 159,00 €

Vartalonpiirteitä muotoileva ja kiinteyttävä kokovartalohieronta johdattaa rauhoittumaan sypressin ja setrin tuoksuiseen havumetsään. Hoidon päätteksi saat valita itsellesi yhden Yon-Ka vartalotuotteen kotiin  vietäväksi.

A Getaway in Provence

75 min. 159,00 €

Lähde aistimatkalle Provencen laventelipelloille. Kuona-aineita poistava sekä aineenvaihduntaa aktivoiva kokovartalohieronta puhdistaa, rentouttaa ja rauhoittaa. Hoidon päätteksi saat valita itsellesi yhden Yon-Ka vartalotuotteen kotiin  vietäväksi.

Corsican Delight

75 min. 159,00 €df

Hoito vie sinut virkistävälle aistimatkalle sitrustuoksuiselle Korsikan saarelle. Hoito sisältää kokovartalohieronnan ja virkistävää vaikutusta tehostavan käsien ja jalkojen energiapistehieronnan. Mandariinin ja appelsiinin eteeriset öljyt kohottavat mielialaa ja antavat uutta energiaa. Hoidon päätteksi saat valita itsellesi yhden Yon-Ka vartalotuotteen kotiin  vietäväksi.

Journey To Polynesia

75 min. 159,00 €

Lähde aistimatkalle Tyynellämerellä sijaitsevaan Polynesiaan, jonka aurinkoisilla paratiisirannoilla tuoksuvat huumaavasti tiarekukka ja jasmiini. Hoito sisältää käsin tehtävän rentouttavan kokovartalohieronnan lisäksi selän kuumakivihieronnan. Hoidon päätteksi saat valita itsellesi yhden Yon-Ka vartalotuotteen kotiin  vietäväksi.

 

Sokerointi

Sokerointi  on hellävarainen ja tehokas karvanpoistomenetelmä, joka sopii  niin kasvoille kuin vartalolle. Usean vuoden kokemuksella ja taidokkaalla tekniikalla sokerointi sujuu nopeasti ja miellyttävästi.

Bikinilinjan sokerointi 42,00 €

Brasilialainen sokerointi 1. kerta 82,00 € 

Brasilialainen sokerointi huolto 72,00 € (max 6 viikkkoa edellisestä käynnistä)

Kainaloiden sokerointi 25,00 €

Kasvojen sokerointi alk. 12,00 €

Säärten/ reisien sokerointi 47,00 €

Säärten ja reisien sokerointi 47,00 €

Sokerointipaketti 1: Sääret, bikinilinja + kainalot 99,00€

Sokerointipaketti 2: Sääret, brasiliainen + kainalot 120,00 €

Sokerointipaketti 3: Sääret, reidet, brasilialainen + kainalot 172,00 €

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Hinnasto päivitetty 1.9.2023.