Maksaminen

Voit maksaa ostoksesi kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa, korttimaksuina (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard) tai Klarna laskulla (laskutuslisä 0 €).

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Toimitustavat- ja hinnat

Paketit toimittaa Matkahuolto ja Suomen Posti. Voit valita toimituksen lähimpään postitoimipaikkaasi kirjoittamalla toivomasi noutopisteen kassalla ”Tilauksen kommentit” osioon. Toimituskulut ovat 5,50-6,90€ euroa per toimitus riippuen toimitustavasta. Yli 100 euron tilauksissa toimituskuluja ei peritä.

Toimitusaika on keskimäärin 1-3 arkipäivää, joka lasketaan tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteesi toimitetaan aina mahdollisimman nopeasti ja mahdollisista viiveistä tiedotetaan mahdollisimman pikaisesti ja mahdollisuuksien mukaan aina etukäteen.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä lähetystunnuksen, jolla voit seurata toimituksen kulkua Postin ja Matkahuollon verkkosivuilla osoitteessa www.posti.fi ja www.matkahuolto.fi.

Jos jätät tilauksesi noutamatta, perimme siitä mahdolliset postikulut sekä Klarnan laskutuskulut, mikäli olet valinnut maksutavaksi Klarna laskun tai Klarna osamaksun.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Kuluttaja maksaa itse tuotteiden palautuksen postitse, eikä tilauksen yhteydessä maksettuja toimituskuluja palauteta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota yhteyttä sähköpostitse sara@sarah.fi. Vioittuneen tuotteen tilalle lähetetään uusi, vastaava tuote.

Kaupan yhteystiedot

Sara H.

Meritullinkatu 7 A LH 1
00170 Helsinki
+358505950145
sara@sarah.fi

y-tunnus: 2613993-2