Meritullinkatu 7 A (Kruununhaka)
00170 Helsinki

sara@sarah.fi

+358505950145

Hoitola avoinna ma-pe sopimuksen mukaan.

Hoitolani sijaitsee Kruunuhaassa, vain reilun viiden minuutin kävelymatkan päässä Helsingin Yliopiston metroasemalta. Raitiovaunu nro 7 pysäkit löytyvät Liisankadulta ja Snellmanninkadulta ja raitiovaunu nro 4 pysäkki Aleksanterinkadulta.

Tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia tai jättämällä viestin alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Mahdollistaakseni rauhallisen ja häiriöttömän hoitokokemuksen jokaiselle asiakkaalleni, en vastaa puhelimeen enkä myy tuotteita tai lahjakortteja kesken hoidon. Voit varata henkilökohtaisen tuoteshoppailuajan tai sopia verkkokauppatilauksen noudosta sähköpostilla. Saapuessasi hoitoon pyydän sinua ystävällisesti huomioimaan, että hoitolani on varattu aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan. Hoitolassani ei ole erillistä odotusaulaa, joten saavuthan täsmällisesti, mutta et merkittävästi etuajassa, kiitos.

Esteen sattuessa siirräthän/peruthan varatun hoitoajan viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua. Peruuttamattomista sekä alle 24 h perutuista/siirretyistä varauksista veloitan varatun hoidon hinnan täysimääräisesti.

Yhteydenotto