YHTEYSTIEDOT & AJANVARAUS

Meritullinkatu 7 A (Kruununhaka)
00170 Helsinki

+358505950145

sara@sarah.fi

Hoitola avoinna ma-pe sopimuksen mukaan.

Hoitolani sijaitsee Kruunuhaassa, vain reilun viiden minuutin kävelymatkan päässä Helsingin Yliopiston metroasemalta. Bussien 16 ja 17 sekä 7 ratikan pysäkit löytyvät Liisankadulta ja Snelmanninkadulta.

Tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia tai jättämällä viestin alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Mahdollistaakseni rauhallisen ja häiriöttömän hoitokokemuksen jokaiselle asiakkaalleni, en vastaa puhelimeen enkä myy tuotteita tai lahjakortteja kesken hoidon. Voit varata henkilökohtaisen tuoteshoppailuajan tai sopia verkkokauppatilauksen noudosta sähköpostilla. Saapuessasi hoitoon pyydän sinua ystävällisesti huomioimaan, että hoitolani on varattu aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan. Hoitolassani ei ole erillistä odotusaulaa, joten saavuthan täsmällisesti, mutta et merkittävästi etuajassa, kiitos.

Esteen sattuessa siirräthän/peruthan varatun hoitoajan viimeistään 24 tuntia ennen  hoidon alkua. Peruuttamattomista sekä alle 24 h perutuista/siirretyistä varauksista veloitan varatun hoidon hinnan täysimääräisesti.

Olen lomalla 14.-22.8.2021. Lomani aikana luen sähköpostia satunnaisesti. Vastaan yhteydenottoosi mahdollisimman pian lomalta palattuani. 

Yhteydenotto