RUA Beauty Hydrate Elixir – Kosteuttava seerumi

95,00 

Tehokosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille. Erinomainen kosteusköyhälle, herkälle ja ikääntyvälle iholle.

4 varastossa

Hydrate Elixir on ihoa pitkäkestoisesti syväkosteuttava, rauhoittava  ja uudistava seerumi kaikille  ihotyypeille. Ohuen geelimäisessä seerumissa mineraalirikkaat yrtti- ja kasvivedet, aloevera, kasvien kantasolut ja miedot hedelmähapot yhdistyvät  tehokkaaksi kauneuseliksiiriksi, joka edistää tehokkaasti ihon kosteustasapainoa ja aktivoi kollageenintuotantoa sekä ihosolujen uudistumista. Lopputuloksena kosteutettu, kimmoisa ja nuorekas iho. Seerumi on tuoksultaan mieto – kuin kevyt tuulahdus jossa metsä kohtaa meren.

Keskeiset vaikuttavat aineet

Valkohytykkä (Tremella fuciformis) tehokosteuttaa ihoa ja lisää elastisuutta ja kimmoisuutta kudoksissa. Syväkosteuttavista vaikutuksistaan tunnetun hyaluronihapon kaltainen, mutta pienemmän molekyylimassansa ansiosta pääsee imeytymään ja vaikuttamaan vieläkin syvemmälle ihoon.

Glukonolaktoni on iho kevyesti uudistava, hellävarainen PHA-happo, jota kutsutaan myös toisen sukupolven hedelmähapoksi (AHA-happo). Glukonolaktonin on kliinisesti osoitettu ehkäisevän ikääntymisen merkkejä iholla vähentämällä glykaatiota eli ihosolujen sokeroitumista. PHA-hapot sisältävät myös runsaasti iholle hyödyllisiä antioksidantteja ja stimuloivat epidermiksen solujen uudistumista.

Tunturihorsmauute (Epilobium fleischeri) sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä antioksidantteja, hillitsee tulehduksia, tasapainottaa talineritystä ja kosteuttaaa ihoa.

Aloe-veran ja ruusujuuren kantasolut sisältävät runsaasti antioksidantteja ja edesauttavat ihon uudistumista ennaltaehkäisten ja häivyttäen ikääntymisen merkkejä iholla.

Näin käytät tuotetta

Leivtä pisara seerumia aamuin-illoin kasvoveden jälkeen, ennen voiteen tai öljyn levitystä. Optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä RUE Soothe Softening öljyseerumin kanssa. Annostele kämmenelle 1 iso pisara Hydrate Elixiriä ja 2-4 pisaraa Soothe Softening seerumia. Sekoita yhteen kämmenellä ja levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyesti hieroen muodostaaksesi iholle pitkäkestoisesti kosteuttavan ja hoitavan ”kosteushunnun”.

Tuotteen raaka-aineet

Aqua (Norwegian Spring Water), *Pseudotsuga menziesii (Douglas Fir) branch water, *Rosmarinus officinalis (Rosemary) water, *Aloe barbadensis leaf juice, Propanediol (plant-based), Tremella fuciformis (Snow Mushroom) extract, Glycerin, Gluconolactone, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Xanthan gum, *Aloe vera (Swedish Aloe Plant Stem Cell) callus extract, *Rhodiola rosea (Swedish Arctic Roseroot Plant Stem Cell) callus extract, Epilobium fleischeri (Alpine Willowherb) flower/leaf/stem extract, Pyrus malus (Apple) fruit extract, Sclerotium gum, Potassium sorbate, Lecithin, Pullulan, Citric acid, Pantothenic acid, Dehydroacetic acid, Silica, Calcium gluconate, **Palmaria palmate (Icelandic Sea Kale) extract

*organic

**wild harvested

***naturally occurring from essential oils

Tuote on pakattu 30 ml pipetilliseen lasipulloon ja valmistettu Norjassa.