Wildcrafted Organics Wild Plum Illuminating C-Complex Serum – Kirkastava C-vitamiiniseerumi

85,00 

Kirkastava ja kosteuttava C-vitamiiniseerumi suojaa ihoa ympäristön ja ilmansaasteiden aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä.

4 varastossa

Wild Plum Illuminating C-Complex -seerumi on ihoa kirkastava ja kosteuttava C-vitamiiniseerumi, joka auttaa suojaamaan ihoa auringon, valovanhenemisen ja ilmansaasteiden aiheuttamilta ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä, kuten juonteilta ja pigmenttimuutoksilta.  Aktiivisen C-vitamiinin lisäksi seerumi sisältää muun muassa Australian villliluumu-uutetta, tatar-uutetta ja hyaluronihappoa, joilla on tutkitusti kyky vaalentaa pigmenttimuuoksia ja arpia, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä edistää kollageenintuotantoa.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti seerumista hyötyvät kosteusköyhä, epäpuhdas ja ikääntyvä iho.

Keskeiset vaikuttavat aineet

Kakadu Plum, Illawarra Plum & Burdekin Plum villiluumut ovat Australiassa kasvavia superfoodeja, joista saatava hedelmäuute tutkitusti vähentää ihon ikääntymisen merkkejä suojaamalla soluja hapettumiselta, stimuloimalla ihon luontaista hyaluronihapon tuotantoa ja lisäämällä kollageenisynteesiä.

Tyrnimarjansiemenöljy on yksi tehokkaimmista anti-age vaikutteisista kosmetiikan raaka-aineista. Se tunnetaan erityisesti vapaiden happiradikaalien haitallisia vaikutuksia torjuvista ja ihoa uudistavista vaikutuksistaan. Tyrni ravitseee ja suojaa ihoa vitamiinien (A, B1, B12,C, E, K ja P), flavonoidien, lykopeenin, karotenoidien ja phytosterolien voimin, hidastaen tutkitusti  ihon ikäntyymisprosessia.

MAP Magnesium ascorbyl fosfaatti on bioaktiiviinen C-vitamiinin muoto, joka aktivoi tehokkaasti kollageenin tuotantoa vaikuttamalla ihon syvempiin kerroksiin. C-vitamiini vähentää jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, juonteita ja pigmenttimuutoksia iholla. Se parantaa ihon napakkuutta ja ennaltaehäisee ikääntymismuutoksia.

Tatar-uute taistelee ihon valovanhenemista ja aurinkovaurioita vastaan. Lisäksi sillä on ihoa napakoittavia ja ihon elinvoimasuutta lisäävä sekä juonteita ja ryppyjä silottava vaikutus.

Hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa, lisää ihon kimmoisuutta ja häivyttää pinnallisia juonteita sekä ryppyjä.

Ferulihappo on vahva kasviperäinen antioksidantti, joka ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä suojaamalla sitä vahingollisilta vapailta happradikaaleilta. Yhdistettynä muihin antioksidanttirikkaisiin ainesosiin, kuten C- ja E-vitamiinin, iholle hyödyllinen vaikutus vahvistuu. Vapaiden happiradikaalien ihosoluissa aikaansaama hapetustressi on keskeinen syy ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen, juonteiden, veltostumisen ja pigmenttimuutosten ilmaantumiselle. Säännöllisen antioksidanttiboostauksen hyödyt iholle ovat merkittävät ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäistäessä.

 

Näin käytät tuotetta

Levitä  kevyesti painelle 1-2 pumppausta seerumia kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin Wild Roses Mist kasvoveden jälkeen. Jatka hoitoa Wildflowers öljyseerumilla ja/tai Everlasting Beauty Balmilla.

 

Tuotteen raaka-aineet

Rosa damascena flower water*, Propanediol, Aqua, Glycerin, Rosa Canina (rosehip) fruit oil*, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Aqua, Sodium PCA (sodium L-pyroglutamate), Hippophae Rhamnoides (sea buckthorn) fruit oil, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Caprylate, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Ferulic acid, Xanthan Gum, Pullulan, Terminalia Ferdinandiana (kakadu plum) Fruit Extract**, Podocarpus Flatus ( illawarra plum) Fruit Extract**, Pleiogynium Timorense ( burdekin plum ) Fruit Extract**, p-anisic acid, Sodium phytate, Citrus x paradisi (grapefruit) seed essential oil***, Cananga Odorata (Ylang Ylang) essential oil***, Undecylenic glycerides, Silica, Polygonum aviculare extract, <Potassium sorbate, <Sodium benzoate, +Benzyl salicylate, +Benzyl benzoate, +Limonene, +Geraniol, +Benzyl Salicitate, +Eugenol +Farnesol, +Linalool

*certified organic **wild harvested ***therapeutic grade +natural component of essential oils.

< ECOCERT & ACO approved food grade preservative,

Trace ingredient < 0.0001 as part of Knotgrass Extract

VEGAN

CRUELTY FRE

Tuote on pakattu 30 ml pumpulliseen lasipulloon ja valmistettu Australiassa.