Wildcrafted Organics Wild Rose Botanical Mist – Kosteuttava ja uudistava kasvovesi

59,00 

Kosteuttava ja uudistava kasvovesi tekee ihosta kimmoisan ja elinvoimaisen. Toinen askel kohti kauneinta ihoasi.

Sopii kaikille ihotyypeille.

 

3 varastossa

Wild Rose Botanical Mist on ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava ja uudistava kasvovesi, joka tekee ihosta kimmoisan ja valmistaa ihoa vastaanottamaan muut hoitotuotteet. Kasvovedessä yhdistyvät Bulgarian ruusun terälehdistä tislaamalla valmistettu kukkaisvesi, Australian superfoodina tunnetun Australian Plum -villiluumun hedelmäuutteet (Kakadu-, Burdekin- ja Ilawara Plum lajikkeet) sekä hyaluronihappo ja B3-vitamiini, jotka yhdessä muodostavat ainutlaatuisen ihoa hoitavan kokonaisuuden.

 

Keskeiset vaikuttavat aineet

Rose Otto Hydrosoli on luomuviljellyn bulgarialaisen ruusun terälehdistä tislattu kukkaisvesi, joka kosteuttaa ja napakoittaa ihoa, tasapainottaa talineritystä sekä hillitsee tulehduksia.

Hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa, lisää ihon kimmoisuutta ja häivyttää pinnallisia juonteita sekä ryppyjä.

Kakadu Plum -hedelmäuute on yksi maailman C-vitamiinirikkaimmista raaka-aineista. Se edistää ihon kollageenituotantoa ja uudistaa ihoa kevyesti kuorivan vaikutuksensa ansiosta.

Illawara Plum & Burdekin Plum -hedelmäuutteet sisältävät runsaasti vahvoja antioksidantteja ja flavonoideja sekä C-vitamiinia, joiden on tutkitusti todistettu lisäävän hyaluronihapon tuotantoa ja kollageenisynteesiä ihossa.

Niasiiniamidi on B3- vitamiini, joka edistää ihon elastisuutta, parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa, ylläpitää kosteustasapainoa ja tukee mikroverenkiertoa.

Glukonolaktoni on miedosti ihoa kuoriva hellävarainen PHA-happo, jota kutsutaan myös toisen sukupolven hedelmähapoksi (AHA-happo). Glukonolaktonin on kliinisesti osoitettu ehkäisevän ikääntymisen merkkejä iholla vähentämällä glykaatiota eli ihosolujen sokeroitumista. PHA-hapot sisältävät myös runsaasti iholle hyödyllisiä antioksidantteja ja stimuloivat epidermiksen solujen uudistumista.

 

Näin käytät tuotetta

Ravista pulloa kevyesti ja suihkuta runsaasti kasvovettä puhtaalle iholle aamuin illoin ennen muiden hoitotuotteiden levitystä. Nauti ruusujen rauhoittavasta tuoksusta ja imeytä kasvovesi ihoon kevyesti sormilla painellen. Jatka ihonhoitorutiinia ihosi tarpeiden mukaan seerumilla ja/tai balmilla.

 

Tuotteen raaka-aineet

Rosa damascena flower water*, Glycerin, Aqua, Leuconostoc / radish root ferment filtrate, Terminalia ferdinandiana fruit extract(kakadu plum)**, Podocarpus elatus fruit extract(illawarra plum)**, Pleiogynium timorense fruit extract(burdekin plum)**, Sodium hyaluronate (hyaluronic acid), Rosa damascena flower oil*, Niacinamide, Lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, Lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, Populus tremuloides bark extract, Gluconolactone

Certified Organic  ** Wild Harvested

VEGAN

CRUELTY FREE

Tuote on pakattu 100 ml lasiseen suihkepulloon ja valmistettu Australiassa.