Out of Stock

ESSE Biome Mist – Probioottinen kasvovesi 100 ml

61,00 

Category: Tags: ,

Probiootteja ja prebiootteja sisältävä kasvovesi kuivalle, ikääntyvälle tai tulehtuneelle iholle.

Varasto loppu

Toner+ on kätevään suihkepulloon pakattu kasvovesi kuivalle, ikääntyvälle tai tulehtuneelle iholle. Kasvoveden sisältämät probiootit ja prebiootit auttavat ylläpitämään tai palauttamaan ihon luontaisen pH-arvon, joka on ihon tasapainoa ylläpitäville ja ihon ikääntymistä ehkäiseville mikrobeille otollinen elinympäristö. Ihon ph:n tasapainottamisen lisäksi kasvovesi valmistaa ihoa vastaanottamaan muut hoitotuotteet ja edesauttaa niiden imeytymistä. Kasvovedessä on kevyt ja miellyttävä nerolin ja vaniljan tuoksu.Pakkauskoko 100ml, 575€/l.

Käyttöohje:

Suihkuta 4-5 suihkausta kasvovettä puhtaalle iholle aamuin-illoin. Imeytä kasvovesi ihoon kämmenillä kevyesti painellen ja sivellen.

Inci:

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Inulin*, Adansonia Digitata (Baobab) Fruit Extract*, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Lactobacillus, Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil*, Sodium Citrate, Salicylic Acid, Lactic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Aqua (Water), Glyceryl Caprylate, Vanilla Planifolia Extract, Geraniol***, Citral***, Linalool***, Limonene***, Citronellol***
*luonnonmukaisesti kasvatettu
**valmistettu luomuaineosista

***osa luonnon eteerisiä öljyjä

99% kokonaismäärästä aineet ovat luonnollisia, 95% kokonaismäärästä aineet ovat luomutuotantoa.