Wildcrafted Organics Wildflowers Rejuvenating Serum – Elvyttävä öljyseerumi

93,00 

Kasvikunnan tehokkaimmista bioaktiivisista raaka-aineista ja vitamiineista tiivistetty öljyseerumi antaa iholle elinvoimaa, hehkua ja kimmoisuutta.

Sopii kaikille ihotyypeille.

5 varastossa

Wildflowers Rejuvenating Serum on kasvikunnan tehokkaimmista bioaktiivisista raaka-aineista ja vitamiineista tiivistetty öljyseerumi, joka antaa iholle elinvoimaa, hehkua ja kimmoisuutta. Taivaalliselta tuoksuva öljyseerumi on koostumukseltaan ylellinen ja nopeasti imeytyvä, tehden ihosta kauniisti ravitun ja sädehtivän. Seerumi sisältää muun muassa iholle tärkeitä CoQ10-entsyymeitä ja kasviperäistä skvalaania, joista molemmilla on tärkeä tehtävä ihon hyvän kunnon ja nuorekkuuden ylläpitäjänä. Tämä seerumi palauttaa hehkun, jonka aika on vienyt mennessään.

Sopii kaikille ihotyypeille.

 

Keskeiset vaikuttavat aineet

Kameliaöljy tunnetaan ihoa korjaavista ja elvyttävistä vaikutuksistaan. Se sisältää runsaan määrän ihon hydrolopidikalvolle tärkeää skvalaania, jonka puutos voi aiheuttaa ihon kuivumista ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Arganöljy sisältää korkean pitoisuuden E-vitamiinia, fytosteroleita, monityydyttyneitä rasvahappoja, karoteenia ja skavalaania. Arganöljy tunnetaan ihon uusiutumista, mikroverenkiertoa ja hydrolipidikalvon toimintaa tukevista vaikutuksistaan, joiden ansiosta ihosta tulee kosteutetumpi, elastisempi ja heleämpi.

Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti iholle eritysien tärkeää linolihappoa (omega 6-rasvahappo), joka tutkitusti vähentää ja rauhoittaa tulehduksia. Lisäksi ruusunmarjaöljy sisältää ihon kosteustasapainoa edistävää oleiinihappoa (omega 9-rasvahappo) sekä ihosoluja hapetusstressiltä suojaavia antioksidantteja, betakaroteenia, lykopeenia ja C-vitamiinia.

C-vitamiini on vahva antioksidantti ja välttämätön edellytys kollageenisynteesille. Kollageenituotannon vähentyessä iän myötä iho hyötyy C-vitamiinilisästä, joka parantaa ihon elastisuutta ja vähentää ryppyjä sekä ennaltaehkäisee UV-säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä iholla.

Koentsyymi Q10- eli ubikinoni on ihmiskehossa luontaisesti esiintyvä koentsyymi, jonka määrä ihossa voi vähentyä ulkoisten tekijöiden seurauksena. Viimeiaikaisten tutkimusten mukaan ubikinonin ulkoisella käytöllä voi olla ikääntymisen merkkejä vähentävä ja ihoärsytystä rauhoittava vaikutus.

Skvalaani on ihmiskehossa luontaisesti esiintyvä lipidi, jonka vaikuttaa ihon elastisuuteen ja nuorekkuuteen. Skvalaanin tuotanto kehossa alkaa vähentyä 20 ikävuoden jälkeen. Kasviperäinen, oliiveista saatava skvalaani on rakenteeltaan ja molekyymisassaltaan yhteneväinen ihmiskehon lipidien kanssa ja toimii siitä syystä erityisen tehokkaana ihoa hoitavana raaka-aineena.

Italianolkikukka (Helichrysum Essential Oil) tunnetaan tehokkaasti ihoa uudelleenrakentavista ja parantavista vaikutuksistaan. Italianolkikukan eteerisen öljyn titedetään edistävän solujen uudistumista, kollageenin tuotantoa ja vähentävän tulehdusta.

 

Näin käytät tuotetta

Annostele muutama tippa öljyä kämmenelle ja levitä kevyesti painellen ja hieroen kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.

 

Tuotteen raaka-aineet

Camellia oleifera seed oil*, Argania spinosa kernel oil*, Rosa canina fruit oil*, Oryza sativa bran oil*, Squalane, Rubus idaeus seed oil*, Glycine soja oil^, Tocopherol,  Hippophae rhamnoides seed oil*, Jasminum sambac absolute**, Citrus aurantium amara flower oil, Helichrysum italicum flower oil***,Theobroma cacao extract**, Ubiquinone, Ascorbyl palmitate, Echinacea purpurea extract*, Glycyrrhiza glabra root extract*, Centella asciatica extract*, +Linalol, +Benzyl alcohol, +Benzyl benzoate*organic,

**wild harvested, *** CPTG therapeutic grade

*Natural Component of Essential Oils

^GMO free

VEGAN

CRUELTY FREE

Tuote on pakattu 30 ml pipetilliseen lasipulloon ja valmistettu Australiassa.