Wildcrafted Organics Bakuchiol Cell Regenerating Serum – Öljyseerumi

125,00 

Täyteläinen öljyseerumi kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Seerumi boostaa ihon kollageenintuotantoa ja uudistumista.

3 varastossa

Bakuchiol Cell Regenerating Serum on ihon uudistumista ja kollageenintuotantoa boostaava täyteläinen öljyseerumi kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Keskeiset vaikuttavat aineet

Bakuchiol (Sytheon Sytenol A) on luonnollinen vastine retinolille, suositulle ikääntyvän ihon hoidossa käytetylle raaka-aineelle. Bakuchiol tarjoaa retinolin hyödyt illman retinolille tyypillisiä sivuvaikutuksia, ihoärsytystä, ihon kuivumista ja valoherkkyyttä. Säännöllisesti käytettynä bakuchiol auttaa vähentämään ihon pinnallisia juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä lisäämään ihon kimmoisuutta.

C-vitamiini (Ascorbyl tetraisopalmitate ) on uuden sukupolven C-vitamiini, vakaa C-vitamiiniesteri, jonka tutkimukset ovat osoittaneet lieventävän UV-altistuksen haitallisia vaikutuksia. Se stimuloi kollageenin tuotantoa, kirkastaa ihoa hillitsemällä pigmentinmuodostusta ja vaalentamalla jo muodostuneita pigmenttimuutoksia.

Skinlift DPHP on kasviperäinen ikääntymistä estävä luonnollinen aminohappo, joka stimuloi ihon proteiineja, kuten kollageenia ja elastiinia. Sillä on osoitettu olevan pitkäkestoinen kiinteyttävä ja kosteuttava vaikutus, joka auttaa vähentämään pinnallisia ryppyjä ja parantamaan ihon kimmoisuutta, joustavuutta ja väriä.

Koentsyymi Q10 eli ubikinoni on ihmiskehossa luontaisesti esiintyvä koentsyymi, jonka määrä ihossa voi vähentyä ulkoisten tekijöiden ja ikääntymisen seurauksena. Viimeiaikaisten tutkimusten mukaan ubikinonin ulkoisella käytöllä voi olla ikääntymisen merkkejä vähentävä ja ihoärsytystä rauhoittava vaikutus.Voimakas antioksidantti, joka suojaa ihosoluja kollageeni- ja elastiinikuituja hajottavilta vapailta happiradikaaleilta.

Cacay Oil on kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kerätty ja kylmäpuristettu trooppinen öljy Brasilian Amazonista. Cacay öljy sisältää kolme kertaa enemmän retinolin esiastetta ja ikääntymistä estävää retinoiinihappoa kuin ruusunmarjaöljy ja jopa 50 % enemmän E-vitamiinia kuin arganöljy.

Marulaöljy on luomuaatuinen ja kylmäpuristettu öljy Marula-hedelmän pähkinöistä. Se tunnetaan ravitsevasta vaikutuksestaan ja runsaasti antioksidantteja sekä EFA:n Omega 6 ja 9 linolihappoa, sisältävästä koostumuksestaan,  joka syväkosteuttaa, vähentää punoitusta ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Ruusunmarjaöljy (Rose Hip Fruit Oil) saadaan villinä kasvaneista ja kylmäpuristetuista ruusunmarjoista. Puhdistamaton ruusunmarjan hedelmäöljy sisältää runsaasti iholle hyödyllistä beetakaroteenia, retinoiinihappoa ja omega 3 & 6 -rasvahappoja.

Buritiöljy, porkkanansiemenöljy ja tyrni sisältävät A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia.

Kaunopunahattu, lakritsijuuriuute ja rohtosammakonputki ovat yrttiuutteita, jotka auttavat estämään ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Näin käytät tuotetta

Annostele muutama tippa öljyä ja hiero kevyesti iholle kasvoveden ja/tai kosteuttavan seerumin jälkeen.

Tuotteen raaka-aineet

Caryodendron orinocense seed oil (Cacay)**,Camellia oleifera oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate , Squalane, Rosa canina fruit Oil*, Sclerocarya birrea seed oil (Marula)*, Oryza sativa bran oil*, Tocopherol, Glycine soja oil ^, Bakuchiol,  Dipalmitoyl hydroxyproline,  Mauritia flexuosa fruit oil (Buriti)**, Hippophae rhamoides fruit CO2 extract (Seabuckthorn), Daucus Carota Stavia seed oil (Carrot), Helichrysum italicum flower oil***, Ubiquinone, Citrus aurantium amara flower oil, Echinacea pururea*, Glycyrrhiza Galbraith root extract*, Centella asciatica extract*

*organic, **wild harvested, ***therapeutic grade,

^ GMO free

VEGAN.

CRUELTY FREE.

Tuote on pakattu 30 ml pipetilliseen lasipulloon ja valmistettu Australiassa.

Saatat myös pitää...