Out of Stock

Wildcrafted Organics Wild Berry Honey Cleanse Exfoliant Masque – Kosteuttava kuorintanaamio

88,00 

Kosteuttava ja hellävaraisesti uudistava kuorintanaamio tekee ihosta kirkkaan ja pehmeän, rauhoittaa tulehduksia ja häivyttää arpia.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle, akneiholle ja ikääntyvälle iholle.

Varasto loppu

Wild Berry Honey Cleanse Exfoliant Masque on ihoa kirkastava, kosteuttava ja uudistava kuorintanaamio, joka tarjoilee iholle reilun annoksen vahvoja antioksidantteja ja ravinteita. Koostumukseltaan runsaan täyteläinen naamio sisältää muun muassa puhdistavaa valkoista savea, tulehduksia rauhoittavaa hunajaa ja antioksidanttirikasta hibiskusta sekä Maqui-marjauutetta.

Murskatut hibiskuksen lehdet ja hunajan entsyyymit pehmentävät ja kuorivat ihoa hellävaraisesti. Hienojakoiset Halloysite- ja Zeoliitti-savet imevät ihosta epäpuhtauksia ja raskasmetalleja, jättäen ihon terveen  hehkuvaksi.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle, akneiholle ja ikääntyvälle iholle.

Keskeiset vaikuttavat aineet

Maqui-marja (Aristotelia chilensis) on väriltään intensiivisen violetti marjalajike Chilestä, jossa sen keräämisestä kaupalliseen käyttöön vastaavat alkuperäiskansaan kuuluvat Mapuche-intiaanit. Maqui-marjat sisältävät poikkeuksellisen korkean pitoisuuden antosyaniinejä, violettipigmenttisiä flavonoideja, jotka tunnetaan tehokkaasti tulehdusta hillitsevästä vaikutuksestaan kuin myös kyvystään suojella ihoa vapaiden happiradikaalien  (ilmansaasteet, UV-säteily) aiheuttamilta vaurioilta.

Villikukkahunaja tarjoaa iholle huikean määrän hyödyllisiä vitamiineja, antioksidantteja ja luonnollisia entsyymejä. Raakahunaja tunnetaan ihon tulehduksia parantavista ja ihokudosta uudistavista vaikutuksistaan, minkä ansiosta se vähentää arpien muodostumista ja edesauttaa niiden paranmista. Hunaja on myös luontainen humektantti, joten sillä on kyky kuljettaa kosteutta ihoon.

Halloysite-savi on hienojakoinen ja puhdas valkoinen savilaatu, jolla on kyky imeä itseensä epäpuhtauksia ihon pintakerroksista ja syväpuhdistaa huokosia ihoa kuivattamatta.

Zeoliitti-savi yväpuhdistaa ihoa imemällä ja varastoimalla itseensä raskasmetalleja ja muita epäpuhtauksia.

Hibiskus tunnetaan luonnon omana Botoxina, johtuen sen ainutlaatuisesta kyvystä lisätä ihon kosteuspitoisuutta ja elastisuutta. Hibiskus pitää sisällään luonnollisen AHA-hapon lähteen ja on sen ansiosta tehokkaasti ihosolujen uudistumista edistävä raaka-aine.

 

Näin käytät tuotetta

Levitä reilu lusikallinen naamiota kostealle iholle (kasvot, kaula ja dekoltee). Anna naamion vaikuttaa 10-15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen hiero naamiota kevyesti iholla kostein sormin. Huuhtele lopuksi haalealla vedellä. Jatka ihonhoitoa Wild Roses Botanical -kasvovedellä.

 

Tuotteen raaka-aineet

Mel*, Kaolin **,  Colloidal silver, Camellia sinensis seed oil*, Hibiscus sabdariffa flower powder*, Zeolite**, Aristotelia chilensis fruit extract*, Rubus ideus seed oil, Sambucus nigra fruit extract, Coco-Glucoside, Citrus aurantium amara flower oil,  Lavendula angustifolia oil***, Citrus paradisi peel oil***, Citrus sinensis peel oil expressed**, Pollen , Lactic acid, Aqua, d-limonene, +  linalool

Certified Organic *, Wild Harvested**, Therapeutic Grade***

+ Natural Component of Essential Oils

85% Certifed Organic & Wild Harvested Ingredients

Tuote sisältää hunajaa, joka on kerätty Australian erämaassa villikukkien keskellä sijaitsevista mehiläispesistä.

VEGAN

CRUELTY FREE

Tuote on pakattu 100 ml lasipurkkiin ja valmistettu Australiassa.