RUA Beauty Soothe Softening Serum – Rauhoittava öljyseerumi

79,00 

Kosteuttava ja rauhoittava öljyseerumi kaikille ihotyypeille. Erinomainen herkälle ja tulehtuneelle iholle.

2 varastossa

Soothe Softening Serum on rauhoittava, kosteuttava ja suojaava öljyseerumi skandinavian kasvikunnan puhtaimmista raaka-aineista. Ylellinen smaragdinvihreä öljyseerumi levittyy ja imeytyy iholle vaivatta, jättäen ihon silkinpehmeäksi, hehkuvaksi ja kimmoisaksi. Öljyn huumaavassa tuoksussa on raikas sekoitus yrttejä sekä mustaherukkaa, ja siinä voi aistia pohjoisen metsän ja meren. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, erinomainen herkälle ja tulehtuneelle iholle. Käytä yksin tai sekoita pisaraan RUA Hydrate Elixiriä luodaksesi ihoa täydellisesti hellivän suojahunnun.

Keskeiset vaikuttavat aineet

Kauraöljy ravitsee ja rauhoittaa kuivaa, herkkää ja vaurioitunutta ihoa. Se auttaa vähentämään tulehdusta ja hillitsee kutinaa.

Mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä omega-rasvahappoja ja rauhoittaa ihon tulehduksia.

Norjan merilevä sisältäää runsaasti iholle tärkeitä antioksidantteja ja mineraaleja. Lisäksi se tunnetaan ihoa pitkäkestoisesti kosteuttavasta vaikutuksestaan.

Seljanmarjan siemenöljy tunnetaan tulehduksia rauhoittavasta ja uv-säteilyn haittavaikutuksia torjuvista vaikutuksistaan. Lisäksi se pehmentää ja silottaa ihoa.

Kameliaöljy tunnetaan ihoa korjaavista ja elvyttävistä vaikutuksistaan. Se sisältää runsaan määrän ihon hydrolopidikalvolle tärkeää skvalaania, jonka puutos voi aiheuttaa ihon kuivumista ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Skvalaani on ihmiskehossa luontaisesti esiintyvä lipidi, jonka vaikuttaa ihon elastisuuteen ja nuorekkuuteen. Skvalaanin tuotanto kehossa alkaa vähentyä 20 ikävuoden jälkeen. Kasviperäinen, oliiveista saatava skvalaani on rakenteeltaan ja molekyymisassaltaan yhteneväinen ihmiskehon lipidien kanssa ja toimii siitä syystä erityisen tehokkaana ihoa hoitavana raaka-aineena.

Näin käytät tuotetta

Hiero muutama tippa öljyseerumia kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin.

Optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä RUE Hydrate Elixirin kanssa. Annostele kämmenelle 1 iso pisara Hydrate Elixiriä ja 2-4 tippaa Soothe Softening seerumia. Sekoita yhteen kämmenellä ja levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyesti hieroen.

Tuotteen raaka-aineet

Avena sativa (Swedish Oat), kernel oil *Camellia oleifera seed oil, *Sambucus nigra (Elderberry) oil, *Rosa canina (Rose hip) seed oil, *Silybum marianum (Milk Thistle) seed oil, Squalane, *Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, *Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil, Limnanthes alba (Meadowfoam) seed oil, Aronia (Chokeberry) melanocarpa seed oil, Vaccinium myrtillus (Blueberry) seed oil, *Tanacetum annuum (Blue Tansy) flower oil, Tocopherol (Vit. E), *Cistus ladaniferus (Rock Rose) resin, Ribes nigrum (Arctic Blackcurrant) seed oil, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, *Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract, *Salvia sclarea (Clary Sage) oil, Hyssopus officinalis leaf oil, **Laminaria digitata (Norwegian Sea Kelp) extract, ***Limonene, ***Geraniol, ***Citronellol, ***Eugenol, ***Linalool

*organic **wild harvested ***naturally occurring from essential oils

*organic

**wild harvested

***naturally occurring from essential oils

Tuote on pakattu 30 ml pipetilliseen lasipulloon ja valmistettu Norjassa.