Wildcrafted Organics Neroli Cleansing Oil – Tasapainottava puhdistusöly + musliiniliina

66,00 

Hellävärainen puhdistusöljy ja musliiniliina syväpuhdistavat iholta meikin, lian ja epäpuhaudet kuivattamatta ja rasittamatta ihoa. Ensimmäinen askel kohti kauneinta ihoasi.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisen hyvin epäpuhtaalle ja ikääntyvälle iholle.

4 varastossa

Neroli Cleansing Oil -puhdistusöljy on hellävaraisesti ihoa puhdistava, tasapainottava ja ravitseva puhdistusöljy kaikille ihotyypeille. Huumaavasti appelsiininkukilta, ylang ylangilta ja greipiltä tuoksuva silkkinen öljy syväpuhdistaa iholta meikin ja lian rasittamatta ihon luontaista rasvahappovaippaa ja jättäen ihon pehmeäksi ja hoidetuksi. Puhdistusöljyn ihoa pehmentävät, kosteuttavat ja uudistavat raaka-aineet edistävät ihon kosteustasapainoa, vähentävät epäpuhtauksia ja tukkeumia sekä ennaltaehkäisevät enneaikaisen ikääntymisen merkkejä iholla.

Ylellisen pehmeä musliiniliina ihon hellävaraiseen puhdistukseen. Luomu bambu-puuvillainen puhdistusliina poistaa iholta puhdistusöljyn, meikin ja lian ärsyttämättä ja rasittamatta ihoa. Liina on kooltaan 35×35 cm ja konepestävä (60 astetta). Pakkaus sisältää kolme puhdistusliinaa.

Keskeiset vaikuttavat aineet

Kameliaöljy tunnetaan ihoa korjaavista ja elvyttävistä vaikutuksistaan. Se sisältää runsaan määrän ihon hydrolopidikalvolle tärkeää skvalaania, jonka puutos voi aiheuttaa ihon kuivumista ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Riisiöljy tarjoilee iholle tärkeitä E- ja B-vitamiineja sekä skvalaania, jotka tukevat ihon elastisuutta ja kosteudensitomiskykyä.

Kurpitsansiemenöljy on luonnollinen salisyylihapon lähde, joka kuorii ja uudistaa ihoa hellävaraisesti vähentäen epäpuhtauksia ja parantaen ihon koostumusta.

Greipin ja Ylang Ylangin eteeriset öljyt tasapainottavat ihon talineritystä ja supistavat ihohuokosia.

Appelsiininkukan eteerinen öljy tukee ihosolujen uudistumista ja vaalentaa arpia.

Näin käytät tuotetta

Levitä 2-4 pumppausta puhdistusöljyä kuivin käsin kasvojen ja kaulan kuivalle iholle (meikin päälle jos meikkiä on). Hiero öljyä iholle kevyin pyörivin liikkein vähintään kahden minuutin ajan hengittäen syvään aromaterapeuttista tuoksua. Kasta puhdistusliina kuumaan verteen, kierrä kuivaksi ja paina hetkeksi kasvoille. Poista ylimääräin öljy iholta kevyesti liinalla pyyhkien. Huuhtele liina ja pyyhi iho toistamiseen. Käytön jälkeen huuhtele liina kuumassa vedessä ja aseta kuivumaan. Puhdistusliina on suositeltavaa konepestä parin käyttökerran välein. Jatka ihonhoitorutiinia Wild Rose Botanical Mist -kasvovedellä ja hoitotuotteilla ihosi tarpeiden mukaan.

 

Tuotteen raaka-aineet

Camellia oleifera oil*, Oryza sativa bran oil*, Simmondsia chinensis seed oil*, Ricinus communis seed oil*, Cucurbita pepo seed oil*, Tocopherol, Glycine soja oil^, Citrus aurantium amara flower oil, Cananga odorata flower oil***, Citrus paradisi peel oil***, +Geraniol, +d-limonene, +Benzyl benzoate, +Linalol

* Certified Organic, ** Therapeutic Grade

+ Natural Component of Essential Oils

^ GMO Free

97% Organic & Wild harvested Ingredients

100% eco – cert approved Ingredients

VEGAN

CRUELTY FREE

Tuote on pakattu 100 ml lasipulloon ja valmistettu Australiassa.