RUA Beauty

RUA Beauty on hienostunutta, korkealuokkaista ja vaikuttaavaa luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle tarjoileva ihonhoitosarja Norjasta.

Minimalistisen tuotesarjan raaka-aineet on tarkoin valittu kosteuttamaan, rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Ruan tuotteet sisältävät vain puhtaimpia käsin poimittuja kasvikunnan raaka-aineita, jotka kasvavat pääosin villinä pohjoisen luonnossa tai luomuviljeltynä Euroopassa.

Antioksidanttirikkaat tuotteet pitävät sisällään arktisen luonnon aarteita, kuten mustaherukkaa, seljanmarjaa, ruusunjuurta, tunturihorsmaa ja merilevää. Pohjoisen eksotiikka huokuvat raaka-aineet on koottu ihoa helliviksi, ylellisiksi kauneuseliksiireiksi, jotka jättävät ihon kosteutetuksi, pehmäksi ja hehkuvaksi.

Tuotesarjan on kehittänyt norjalainen Kristina Dunn, joka on arvostetusta Formula Botanicasta valmistunut palkittu luonnonkosmetiikan tuotekehittäjä. Hän valmistaa ja pakkaa kaikki tuotteet omin käsin studiossaan Oslossa. RUA on Kristinan vuosien mittaisen tuotekehityksen tulos, jossa luonnon puhtaimmat raaka-aineet on pullotettu ylellisiksi ja tehokkaiksi ihonhoitotuotteiksi ympäristöä kunnioittaen ja alusta loppuun kestävän kehityksen periaatteita vaalien. Couture ihonhoitoa parhaimmillaan.

Näytetään kaikki 6 tulosta