RUA Beauty Refine Sculpting Eye Wand – Silmänympärystyökalu

25,00 

Category:

Silmänympärysihoa virkistävä työkalu viilentää, vähentää turvotusta ja rentouttaa silmänympäryslihasten jännityksiä.

10 varastossa

Refine Sculpting Eye Wand on silmänympärysihoa virkistävä  ”työkalu”, jonka avulla vähennät turvotusta, tummia silmänalusia sekä ryppyjä ja juonteita silmänympärysiholla. Edistä nestekiertoa kevyillä lymfaattisilla sivelyillä tai vapauta silmänympäryslihasten jännityksia akupisteitä painamalla. Työkalu on helppo ja intuitiivinen käyttää. Ihana lisä osana rauhoittavaa iltarutiinia tai virkistävää aamurutiinia. Refine Sculpting Eye Wand tuntuu iholla miellyttävän viileältä ja liukuu iholla vaivattomasti. Voit tehostaa viilentävää vaikutusta laittamalla sen hetkeksi pakastimeen.

Näin käytät tuotetta

Levitä iholle Hydrate Elixir seerumia. Sivele kevyellä otteella tai hiero kevyin pyörivin liikkein silmänympärystyökalun pyöreää päätä käyttäen sisänurkasta ulkonurkkaan yläluomella ja alaluomella.

Rentouta kulmakarvoja ja silmiä ympäröivien lihasten jännitykset ja kireydet painamalla työkalun pyöreällä päällä akupisteitä kulmakarvojen pituudelta sisänurkasta ulkonurkkaan edeten, noin 10 s. kunkin pisteen kohdalla viippyen. Kohdista kevyt paino kohti luuta tai hieman yläviistoon suunnaten. Tee lopuksi rauhoittavat sivelyt kuten alussa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RUA Beauty Refine Sculpting Eye Wand – Silmänympärystyökalu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *