RUA Beauty Discovery Set – Tutustumispakkaus

25,00 

RUA Beauty tutustumispakkaus sisältää puhdistusöljyn ja seerumit 5 ml minikoossa.

13 varastossa

RUA Beauty tarjoaa korkealuokkaista ja vaikuttavaa luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle. Minimalistisen norjalaissarjan raaka-aineet on tarkoin valittu kosteuttamaan, rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa pohjoisen vaativassa ilmastossa.

RUA Beauty Discovery Set Tutustumispakkaus sisältää sarjan kaikki kolme tuotetta 5 ml:n minikoossa.

Remove Multi-use Cleanser on hellävarainen puhdistusöljy, joka puhdistaa iholta meikin ja lian rasittamatta ihon luontaista tasapainoa ja mikrobiomia. Silkinpehmeä puhdistusöljy syväpuhdistaa ihohuokoset ja uudistaa ihoa hellävaraisesti poistamalla ihon pinnalta kuollutta solukkoa, vähentäen mustapäitä ja silottaen pinnallisia juonteita. Puhdistusöljy jättää ihon pehmeäksi, raikkaaksi ja heleäksi. Tuotteen tuoksu on pehmeä sekoitus yrttejä ja kukkia. Tuotteesta on saatavilla täyttöpakkaus.

Hydrate Elixir on ihoa pitkäkestoisesti syväkosteuttava, rauhoittava  ja uudistava seerumi kaikille  ihotyypeille. Ohuen geelimäisessä seerumissa mineraalirikkaat yrtti- ja kasvivedet, aloevera, kasvien kantasolut ja miedot hedelmähapot yhdistyvät  tehokkaaksi kauneuseliksiiriksi, joka edistää tehokkaasti ihon kosteustasapainoa ja aktivoi kollageenintuotantoa sekä ihosolujen uudistumista. Lopputuloksena kosteutettu, kimmoisa ja nuorekas iho. Seerumi on tuoksultaan mieto – kuin kevyt tuulahdus jossa metsä kohtaa meren.

Soothe Softening Serum on rauhoittava, kosteuttava ja suojaava öljyseerumi skandinavian kasvikunnan puhtaimmista raaka-aineista. Ylellinen smaragdinvihreä öljyseerumi levittyy ja imeytyy iholle vaivatta, jättäen ihon silkinpehmeäksi, hehkuvaksi ja kimmoisaksi. Öljyn huumaavassa tuoksussa on raikas sekoitus yrttejä sekä mustaherukkaa, ja siinä voi aistia pohjoisen metsän ja meren. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, erinomainen herkälle ja tulehtuneelle iholle. Optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä RUE Hydrate Elixirin kanssa. Annostele kämmenelle 1 iso pisara Hydrate Elixiriä ja 2-4 tippaa Soothe Softening seerumia. Sekoita yhteen kämmenellä ja levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyesti hieroen.