Wildcrafted Organics – Holistista ja vaikuttavaa luonnonkosmetiikkaa Australiasta

Wildcrafted Organics on holistinen, ylellinen ja vaikuttava luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, jonka raaka-aineet pohjautuvat Australian luonnossa villinä kasvaviin ja orgaanisesti viljeltyihin kasvikunnan aarteisiin. Jokaisen tuotteen koostumus on tarkoin harkittu ja tuotteet sisältävät vain kaikkein ravinnerikkaimpia ihoa ravitsevia, uudelleenrakentavia ja suojaavia raaka-aineita. Tuotteet sisältävät ainoastaan iholle aidosti hyödyllisiä vaikuttavia aineita, ei lainkaan täyteaineita tai haitallisia kemikaaleja.
 
Tuotesarjan kehittäjä ja äiti on australialainen herbalisti ja ravitsemusasinatuntija Nicole O`Sullivan. Wildcrafted Organics on syntynyt hänen halustaan luoda luonnollinen, vaikuttava ja tehokas tuotesarja, johon kulminoituu hänen kunnioituksensa ja intohimonsa kasvilääkintää ja Australian uniikkia kasvikuntaa kohtaan. Nicole itse valmistaa ja pakkaa kaikki tuotteet pienissä erissä juuri ennen kuin ne toimitetaan asiakkaille, jotta kaikki on varmasti mahdollisimman tuoretta.
Hän kuvaa tuotesarjaansa omin sanoin näin:
 
 
 
”Luxurious skincare should be made with only the highest quality organic or wild harvested ingredients in high concentrations not filled with nasty chemicals and cheap fillers.
In this fast paced world we live in our products need to be as pleasurable to use as they are effective allowing us those few precious moments to escape within a daily skincare ritual that is both nurturing and addictive.”
 
 
Tuotesarja pitää sisällään kuusi tuotetta, joilla saat räätälöityä yksilöllisen ihonhoitorutiinin kunkin ihotyypin  tarpeisiin.
 
 

Neroli Cleansing Oil – Tasapainottava puhdistusöljy

 
Neroli Cleansing Oil -puhdistusöljy on hellävaraisesti ihoa puhdistava, tasapainottava ja ravitseva puhdistusöljy kaikille ihotyypeille. Huumaavasti ylang ylangilta, appelsiininkukilta ja greipiltä tuoksuva silkkinen öljy syväpuhdistaa iholta meikin ja lian rasittamatta ihon luontaista rasvahappovaippaa ja jättäen ihon pehmeäksi ja hoidetuksi. Puhdistusöljyn ihoa pehmentävät, kosteuttavat ja uudistavat raaka-aineet edistävät ihon kosteustasapainoa, vähentävät epäpuhtauksia ja tukkeumia sekä ennaltaehkäisevät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä iholla.
 
 
 

Wild Rose Botanical Mist – Kosteuttava ja uudistava kasvovesi  

Wild Rose Botanical Mist on ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava ja uudistava kasvovesi, joka tekee ihosta kimmoisan ja valmistaa ihoa vastaanottamaan muut hoitotuotteet. Kasvovedessä yhdistyvät Bulgarian ruusun terälehdistä tislaamalla valmistettu kukkaisvesi, Australian superfoodina tunnetun Australian Plum -villiluumun hedelmäuutteet (Kakadu-, Burdekin- ja Ilawara Plum lajikkeet) sekä hyaluronihappo ja B3-vitamiini, jotka yhdessä muodostavat ainutlaatuisen ihoa hoitavan kokonaisuuden.    

Wild Plum Illuminating C-Complex -serum – Kirkastava C-vitamiiniseerumi

Wild Plum Illuminating C-Complex -seerumi on ihoa kirkastava ja kosteuttava C-vitamiiniseerumi, joka auttaa suojaamaan ihoa auringon, valovanhenemisen ja ilmansaasteiden aiheuttamilta ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä, kuten juonteilta ja pigmenttimuutoksilta.  Aktiivisen C-vitamiinin lisäksi seerumi sisältää muun muassa Australian villliluumu-uutetta, tatar-uutetta ja hyaluronihappoa, joilla on tutkitusti kyky vaalentaa pigmenttimuuoksia ja arpia, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä edistää kollageenintuotantoa.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti seerumista hyötyvät kosteusköyhä, epäpuhdas ja ikääntyvä iho.

Wildflowers Rejuvenating Serum – Elvyttävä öljyseerumi

Wildflowers Rejuvenating Serum on kasvikunnan tehokkaimmista bioaktiivisista raaka-aineista ja vitamiineista tiivistetty öljyseerumi, joka antaa iholle elinvoimaa, hehkua ja kimmoisuutta. Taivaalliselta tuoksuva öljyseerumi on koostumukseltaan ylellinen ja nopeasti imeytyvä, tehden ihosta kauniisti ravitun ja sädehtivän. Seerumi sisältää muun muassa iholle tärkeitä CoQ10-entsyymeitä ja kasviperäistä skvalaania, joista molemmilla on tärkeä tehtävä ihon hyvän kunnon ja nuorekkuuden ylläpitäjänä. Tämä seerumi palauttaa hehkun, jonka aika on vienyt mennessään.

Sopii kaikille ihotyypeille.

Everlasting Beauty Balm Concentrate – Korjaava kauneusbalmi

Wildcrafted Organics Everlasting Beauty Balm Concentrate on kullansävyinen ja huumaavan tuoksuinen kauneusbalmi, joka sulaa kosketuksesta silkkiseksi ihoa helliväksi kauneuseliksiiriksi. Sen sisältämät arvokkaat ja eksoottiset kasvivoit ja -öljyt ravitsevat ja hellivät ihoa kokonaisvaltaisesti tehden siitä pehmeän, kimmoisan ja sädehtivän.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti siitä hyötyvät kuiva, herkkä ja ikääntyvä iho.

Wild Berry Honey Cleanse Exfoliant Masque – Kosteuttava kuorintanaamio

Wild Berry Honey Cleanse Exfoliant Masque on ihoa kirkastava, kosteuttava ja uudistava kuorintanaamio, joka tarjoilee iholle reilun annoksen vahvoja antioksidantteja ja ravinteita. Koostumukseltaan runsaan täyteläinen naamio sisältää muun muassa puhdistavaa valkoista savea, tulehduksia rauhoittavaa hunajaa ja antioksidanttirikasta hibiskusta sekä Maqui-marjauutetta.

Murskatut hibiskuksen lehdet ja hunajan entsyyymit pehmentävät ja kuorivat ihoa hellävaraisesti. Hienojakoiset Halloysite- ja Zeoliitti-savet imevät ihosta epäpuhtauksia ja raskasmetalleja, jättäen ihon terveen  hehkuvaksi.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle, akneiholle ja ikääntyvälle iholle.

Native Hibiscus Polish – Kirkastava entsyymikuorintanaamio

Native Hibiscus Polish on ihoa kirkastava monitoimituote, joka yhdistää entsymaattisen kuorinnan ja syväpuhdistavan naamion. Tuotteen puuterimainen koostumus aktivoituu veteen sekoitettuna. Riisipuuteri ja valkoinen savi kuorivat hellävaraisesti ihoa poistaen epidermiksen kuollutta pintasolukkoa ja epäpuhtauksia. Papaijaentsyymi, salisyylihappo ja paju-uute liuottavat tukkeumia ja edesauttavat ihosolujen uudistumista valmistaen ihoa vastaanottamaan hoitotuotteiden hyödyt syvävaikutteisemmin.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti siitä hyötyvät seka-, rasvainen-, epäpuhdas- ja ikääntyvä iho. Jos ihosi on hyvin herkkä tai kuiva tai sinulla on couperosaa niin korvaa tuote miedommalla Wild Berry Honey Masque -kuorintanaamiolla.

Wildcrafted Organics saapui hoitolani ja verkkokauppani valikoimaan aivan vuoden alussa ja vaikka intuitioni ennakkoon nyökkäili vahvasti ja odotukset olivat korkealla, niin olen ollut täysin ällikällä lyöty siitä, miten huikean vastaanoton sarjan tuotteet ovat asiakkaideni keskuudessa saaneet ja miten  ylenpalttisen ihanaa palautetta jokainen itselleen yhdenkin WO purnukan hankkinut on minulle tuotteista antanut. Ensimmästen kuukausien perusteella top 3 suosikeiksi ovat nousseet Neroli puhdistusöljy, Wildflowers öljyseerumi ja  Everlasting Beauty Balm -kauneusbalmi.  

Oletko sinä jo päässyt tutustumaan Wildcrafted Organicsin maailmaan?