Esittelyssä Yon-Kan uudet boosterit

Kun perusihonhoito on kunnossa ja päivittäisessä käytössä on ihon tarpeita vastaavat puhdistustuotteet, kasvovedet ja voiteet, ovat tehotiivisteet mielestäni mitä loistavin tapa saada aikaan se viimeinen silaus iholle. Yon-Ka lanseerasi viime viikolla boosterinelikon, jonka okin varsinainen täsmätuotteiden fantastic four.

Neljästä boosterista kolme on jo entuudestaan tehokkaiksi todettuja vanhoja tuttuja,  jotka ovat ilokseni pysyneet sisällöltään samana, mutta puettu uuteen, entistä selkeämpään pakkaukseen ja nimetty mystisten ja käyttötarkoitusta hieman hankalasti avaavien nimien sijaan kuvaavasti sen mukaan, mikä on kunkin boosterin ydin. Vai mitä sanotte siitä, että ravitseva Yon-Ka Serum on nyt Nutri+, kiinteyttävä Galbol on Lift+ ja kosteuttava Hydralia Hydra+. Aika paljon selkeämpää eikö?

Tämän nelikon täysin uusi tulokas on vitamiinipitoinen Defense+, joka nimensä mukaisesti suojaa ihoa ympäristön haitoilta, kuten ennenaikaisesti vanhentavilta vapailta happiradikaaleilta. Defense+ on ollut allekirjoittaneella ahkerassa testissä parin viime viikon ajan ja nyt on aika esitellä kaikki neljä tehotiivistettä.

Yon-Ka boosterit 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nutri+ (aiemmin Yon-Ka Serum) on ravitseva ja uudistava öljyseerumi, joka pitäisi mielestäni löytyä jokaiselta, ihotyypistä riippumatta. Ihanan tuoksuinen vitamiinipitoinen öljy pehmentää, korjaa ja elvyttää ihoa parantaen sen väriä ja antaen kasvoille heleyttä ja tervettä hehkua. Kuivan ihon lisäksi se sopii loistavasti myös epäpuhtaalle, helposti tukkeutuvalle ja rasvaiselle iholle, sillä  sen sisältämät eteeriset öljyt rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. Nutri+ on myös loistava pari Kjaer Weis-meikkivoiteiden kanssa. Lopputulos, jonka kyseisellä parivaljakolla saa aikaan, on jotain aivan uskomatonta.

Hydra+ (aiemmin Hydralia) on tehokosteuttava tiiviste ennen kaikkea kosteusköyhälle iholle. Rauhoittavaa ja vahvistavaa mustaherukkaa sekä vadelmaa, kosteuttavaa glyseriiniä sekä pehmentävää ruskolevää muun muassa sisältävä Hydra+ imeytyy vedenohuen koostumuksensa ansiosta välittömästi, silottaen kuivuudesta johtuvia juonteita ja vähentäen tukkeumia. Toisaalta, jos ihosi on rasvoittuva ja meikki tuntuu hupenevan päivän mittaan huokosiin, saattaisi Hydra+ olla juuri sinua varten.

Lift+ (aiemmin Galbol) on nimensä mukaisesti liftaava aikuisen ihon täsmätuote. Öljyttömän ja rasvattoman tehotiivisteen sisältämät ainesosat, kuten rosmariini, salvia, humala ja leskenlehti aktivoivat, silottavat ja napakoittavat veltostunutta ihoa. Yhdessä Phyto52-rosmariiniyövoiteen kanssa Lift+ toimii piirteitä selkeyttävänä duona.

Kutakin tehotiivistetta voi levittää aamuin illoin 2-3 pumppausta suoraan iholle ennen hoitovoidetta tai sekoittaa tipat hoitovoiteeseen. Itse suosin ensin mainittua, sillä haluan tehotiivisteen ”laimentamattomana” iholleni ja vasta sen jälkeen tunnustella minkä verran voidetta iho kaipaa lisäksi. Suosittelen myös ottamaan tuotteesta kaikki tehot irti ja tehostamaan imeytymistä parin minuutin kasvohieronnalla levityksen yhteydessä. Nutri+ ja Defense+ öljyseerumit tykkään ensin levittää koko kasvoille ja sen jälkeen hieroa kevyesti ihoon kevyin pyörivin liikkein ja kasvojen keskiosasta ulos suuntautuvin sivelyin. Lift+ ja Hydra+ kannataa imeyttä kevyin sivelyin ja sen jälkeen ihoa voi aktivoida sormenpäillä kevyin naputuksin ja nipistelyin. Lyhytkin kasvohieronta rentouttaa kasvolihaksia ja aktivoi ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ja siitä tulikin mieleeni, että seuraavaksi taidan kirjoittaa teille kasvohieronnan merkittävistä positiivisista vaikutuksista ihoon.

Mutta sitä ennen haluaisin kuulla, millaista boostia ihosi kaipaa juuri nyt?

<3 Sara