Nuorekkaan ihon koodi

Kaikki Yon-Kan tuotteisiin hullaantuneet ja tutustuneet jo ehkä tietävätkin, että sarjasta löytyy ns. perustuotteiden ja ihon erilaisiin ongelmiin tarkoitettujen täsmätuotteiden lisäksi kaksi linjaa ihon ikääntymismuutoksia vastaan: Age Defense-linja (kosteuttaa, ravitsee, tasapainottaa, antaa elinvoimaa) ja Age Correction-linja (kiinteyttää, napakoittaa ja silottaa juonteita). Nyt näiden kahden rinnalle on kruunattu uusi kuningatar, sillä Yon-Ka perheeseen lanseerattiin kesällä 2015  aivan uusi, aikuisen ihon ikääntymismuutoksia korjaava Age Exception-linja, joka pitää sisällään rentouttavan ja ihon nuorekkuutta tehokkaasti aktivoivan hoitolahoidon lisäksi neljä todella ylellistä ja vaikutuksiltaan tehokasta kotihoitotuotetta.

IMG_0967
Kesäkuun alussa Yon-Ka kouluttajan taitavassa opastuksessa vietetyn inspiroivan koulutuspäivän jälkeen olen harjoitellut hoidon erityisiä hierontatekniikoita ja perehtynyt hoidossa käytettäviin tuotteisiin useaan otteesen ja usean ”testiasiakkaan” kanssa. Jokaisen kerran jälkeen asiakkaan palaute on ollut erittäin positiivista, mm. että sekä kasvojen, kaulan kuin dekolteen ihon näyttää selvästi kuulammalta sekä tuntuu sileämmältä ja napakammalta. Kokonaisen sarjahoidon tuloksia en ole vielä omin silmin päässyt näkemään, mutta sarjan puolivälissä kahden hoitokerran jälkeen saamani palaute kuului näin: ”Kerrassaan paras kasvohoito ja voide. Tuntuu kuin rypyt olisivat madaltuneet. Ja tänään kun laitoin meikkivoiteen, niin voi kuinka hyvin se levittyi ja iho näytti tosi freesiltä.”

Excellence Code-nimeä kantava erikoiskasvohoito alkaa Yon-Ka hoidoille ominaiseen tapaan Yon-Ka tervehdyksellä lämpimien kasvopyyhkeiden ja eteeristen öljyjen rauhoittavan tuoksun saattelemana. Alkupuhdistuksen jälkeen iholle sumutetaan hienojakoisena lämpimänä sumuna asiakkaan ihotyypin mukaan sekoitettu hoitoneste, joka imeytetään ihoon kevyin sivelyin. Hoitonesteen jälkeen alkaa hoidon rentouttavin osuus kun kasvoilla sijaitsevat yhdeksän energiapistettä aktivoidaan kevyin painalluksin. Pisteiden aktivointi parantaa ihon aineenvaihduntaa sekä nestekiertoa ja tasapainottaa ihon toimintoja poistaen mm. turvotusta ja punoitusta. Energiapisteiden aktivoinnin jälkeen kasvoille tehdään syväpuhdistava kaksoiskuorinta, joka kirkastaa ihoa ja valmistaaa sen vastaanottamaan hoitotuotteet, jotka imeytetään ihoon kasvojen, kaulan ja dekolten hieronnalla. Erilaiset sivelyt, nipistelytekniikat, rullaukset ja taputukset muodostavan ihon aineenvaihduntaa herättelevän ja nuorekkuutta ylläpitävän kokonaisuuden, joka napakkudestaan huolimatta yllättää tuntumalla aivan ihanalta ja rentouttavalta. Hieronta suoritetaan koko hoitolinjan keskiössä olevalla Excellence Code-hoitovoiteella, jonka ylellisen pehmeä koostumus sisältää mm. elvyttävää ja korjaavaa kuolemattomien yrttiä, happiradikaaleilta suojaavaa e-vitamiinia, vahvistavaa ja kosteuttavaa avokadoöljyä ja hyaluronihappoa sekä herneuutetta, joka runsaan aminohappopitoisuutensa ansiosta silottaa juonteita. Hoito viimeistellään 100% luonnollisella, viilentävällä bioselluloosanaamiolla, joka levittyy kasvoille kuin toinen iho, kuljettaen vaikuttavat ainesosat jokaikiseen ryppyyn ja juonteeseen. Naamion vaikutusajalla kädet hierotaan pehmeiksi kosteuttavalla Nutri Protect käsivoiteella.

Excellence Code-hoito sopii erityisesti aikuiselle iholle, jossa on esimerkiksi hormonaalisia muutoksia tai muita ikääntymisen merkkejä, tai mikä ettei myös nuoremmalle, elinvoimaa kaipaavalle iholle. Tervetuloa tutustumaan hoitoon!

<3 Sara