Yon-Ka Solar Care aurinkotuotteet

Yon-Ka Solar Care-aurinkotuotelinja pitää sisällään harkitun kokonaisuuden ihoa suojaavia, hoitavia ja asteittain päivettäviä tuotteita kasvoille ja vartalolle. Näiden ylellisen kauniisti paketoitujen ja eteerisen Yon-Ka sydämen  (laventeli, rosmariini, kurjenpolvi, sypressi, timjami) huumaavan tuoksun omaavien tuotteiden valikoimasta poimin teille kolmikon, jotka tulisi mielestäni löytyä jokaisen aurinkoa rakastavan aurinkotuoterepertuaarista.

Kasvoille – Solar Care Spf 25

Kosteuttavaa kasviperäistä glyseriiniä, ihoa uudistavia soijapeptidejä ja viljansiemenöljyä sekä rauhoittavaa mimosaa vaikuttavina ainesosinaan sisältävä aurinkosuojavoide suojaa ihoa uv-säteilyltä, valovanhenemiselta ja vapailta happiradikaaleilta. Sipaise tämä Spf 25 suojakertoimella varustettu aurinkosuojavoide kasvoille sellaisenaan tai  päivävoiteen levityksen jälkeen. Kevyt koostumus jättää iholle samettisen ja kosteutetun pinnan, jonka päällä myös meikki levittyy ja pysyy siistinä hyvin. Voide ei jätä ihoa öljyisen tai rasvaisen tuntoiseksi, eikä myöskään tuki ihoa, toisin kuin monet mineraaliöljyjä sisältävät aurinkosuojavoiteet tekevät.

Vartalolle – Solar Care Spf 20 Spray 

Kevyt ja helposti levittyvä aurinkosuojaspray on suojakertoimeltaan Spf 20. Mm. oliivin polyfenoleita, glyseriiniä ja E-vitamiinia sisältävä emulsio hoitaa ja suojaa vartalon ihoa, jättäen vaaleammankin hipiän kauniin kuultavaksi ja kietoen koko vartalon ihanaan kesäisellä twistillä täydennettyyn Yon-Ka tuoksuun.

Kasvoille ja vartalolle – Lait Apres Soleil After Sun emulsio 

Hennosti kamomillalle tuoksuva täyteläinen emulsio kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Levitä voide pyyhekuivatulle iholle heti suihkun jälkeen, jollon se pääsee imeytymään paremmin kuin täysin kuivalle iholle levitettynä. Voit halutessasi viilentää voiteen jääkaapissa, jolloin super raikas fiilis on taattu.

ok 1