UUTTA: Esse-Concealer peitevoiteet

Miltä kuulostaisi kevyt, samettinen ja helposti kerrostettava peitevoide, joka levittyy saumattomasti ihoon häivyttäen tummat silmänaluset tai ihon epätasaisuudet? Peitevoide, joka ei kuivata ihoa tai kasaannu ihon pieniin juonteisiin tai ihohuokosiin?

Täydellistä peitevoidetta etsineet ja monia kokeilleet tietävät, että tehtävä ei ole helppo. Monet pelkästään meikkeihin keskittyneet bränditkin ovat tässä haparoineet, mutta ilokseni voin kertoa, että Esse on onnistunut täydellisesti enkä viikon verran tuotetta itse testailtuani keksi mitä enempää voisin peitevoiteelta toivoa. Povaan tästä samanlaista menestystä kuin Essen meikkivoiteista ja nämä kaksi sopivatkin täydellisesti toisiaan täydentämään.

Peitevoiteen vahapäällysteiset mineraalit antavat virheettömän peittävyyden ja suojaavat samalla ihon herkkää mikrobiomia. Peitevoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja erittäin herkälle iholle. Tuotteen kaikki raaka-aineet ovat Essen tietenkin 100% luonnollisia. Tuote ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, pinta-aktiivisia aineita, hajusteita, vettä, säilöntäaineita tai silikoneja. Saatavilla kolme sävyä.

Sävy H10: Erittäin vaalealle ja vaalealle iholle. Sopii Essen meikkivoidesävyjen F1 ja F2 kanssa.

Sävy H20: Vaalealle ja keskivaalealle iholle. Sopii Essen meikkivoidesävyjen F3, F4 ja F5 kanssa.

Sävy H30: Medium ja päivettyneelle iholle. Sopii Essen meikkivoidesävyjen F5 ja F6 kanssa.

Pro tip: Jos epäröit kahden sävyn välillä, niin suosittelen valitsemaan tummemman.

Esse Concealer Peitevoide, 3 sävyä

32,30 
Clear