UUTTA: Syväkosteuttava Norwegian Sea Silk Mist

“Jokainen pisara vie sinut paikkaan, jossa lumihuippuiset vuoret kohtaavat puhtaan turkoosin veden – Norjaan. Henkeäsalpaavan kaunis luonto, paratiisi maan päällä.” -Kristina Dunn, RUA Beautyn perustaja

Lisäkosteutta iholle pohjoisen vaativaan ilmastoon tarjoilee tänä syksynä  RUA Beautyn uutuus: Norwegian Sea Silk Mist hoitoneste, jonka pitäisi saapua hoitolalle aivan näinä päivinä. Aivan ihana ja todellakin syväkosteuttava suihke, joka saa syysihon huokaisemaan onnellisena.

RUA Beauty Mist Norwegian Sea Silk – Hoitoneste

45,00 

Kosteuttava ja ravitseva hoitoneste pehmentää ja rauhoittaa ihoa.

11 varastossa

Kosteuttava ja ravitseva hoitoneste pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Puhtaasta, tislatusta norjalaisesta merivedestä, rosmariinista, kurkusta, eettisestä nestemäisestä silkistä ja kasvipohjaisesta hyaluronihaposta koostuva hoitoneste levittyy iholle hienojakoisena suihkeena aikaansaaden hoidetun ja silkkisen  tunteen. Hoitoneste sopii hyvin myös herkkäihoisille, sillä se ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Hoitonesteen pakkauskoko (50 ml) on selkeästi pienempi  kuin muut valikoimani kasvovedet ja ensin hieman kauhistuin kuinka pitkälle se mahtaa riittää käytössä. Tuote on kuitenkin yllättävän riittoisa, sillä se levittyy iholle todella hienojakoisena sumuna. Elokuun alussa testiin saamani ja aamuin illoin käytössä ollut pullo riittää edelleen joten sanoisin tuotteen riittävän päivittäisessä käytössä noin 2 kk. Valikoimaan on tulossa täyttöpakkaus myöhemmin tänä syksynä.

Sea Silk Mist sopii käytettäävksi aamuin illoin osana jokapäiväistä ihonhoitorutiinia. Sumuttele hoitonestettä suoraan puhtaalle kasvojen iholle, anna sen imeytyä hetki ja jatka ihonhoitorutiinia Hydrate Elixirilla ja Soothe Softening Serumilla. Voit myös sumuttaa hoitonestettä päivän mittaan meikin päälle aina kun kasvot tuntuvat kaipaavan virkistystä tai lisäkosteutta.