Terapeuttiset Yon-Ka kasvovedet

Viimeksi sukelsimme Yon-Ka ihonhoitotuotteiden maailmaan puhdistustuotteiden valikoimaa ja vaikutuksia valottavan kirjoituksen saattelemana. Samalla tuli startattua ihonhoitoa ja Yon-Kan tehokkaita fytoaroomaattisisa tuotteita kokonaisvaltaisesti käsittelevä artikkelisarja täällä blogini puolella.

Putsaripostauksen yhteydessä vihjailin seuraavan artikkelin käsittelevän tuotetta, joka herättää ihastusta joka kerta kun sen jollekulle esittelen. Moni muu ihonhoitosarja kutsuu tämän tyyppistä tuotetta kasvovedeksi ja määrittää sen puhdistuksen viimeisteleväksi tuotteeksi. Yon-Kan tapauksessa kasovesi on mielestäni todellinen understatment ja sen sijaan puhummekin hoitonesteestä, sillä kyseessä on nimenomaan iholle jätettävä hoitotuote, jonka tehtävä on ennen kaikkea virkistää, tasapainottaa ja valmistaa iho vastaanottamaan muut hoitotuotteet.

image

Kuva: Anna-Maria Arjasto / Secret Wardrobe

Yon-Ka Lotion nimeä kantava hoitoneste kiteyttää Yon-Kan olemuksen parhaimmillaan, sillä tuote koostuu pääosin Yon-Kan keskeisimpien eteeristen öljyjen – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – eli Yon-Ka sydämen muodostamasta terapeuttisesta viisikosta. Kuivalle ja herkälle iholle sekä rasvaisemmalle iholle löytyvät omat tuotteensa, joissa on huomioitu eri raaka-aineiden vaikutukset ja niiden painotus ihon tarpeet huomioon ottaen. Kosteuttavaa ja rauhoittavaa kuiva- ja herkkäihoiselle, talineritystä tasapainottavaa ja tulehduksia rauhoittavaa rasvaisemmalle ja epäpuhtaalle iholle.

image

Hoitoneste on pakattu ylelliseen lasiseen suihkepulloon, josta sitä on näppärää annostella hienojakoisena sumuna suoraan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, ilman että tippaakaan valuu hukkaan tai tuhlaantuu imeytymällä vanulappuun. Tuote sopii erinomaisesti myös sumutettavaksi meikin päälle kesken päivän, jolloin se kosteuttaa ja raikastaa ihoa, samalla mieltä virkistäen ja iltapäiväväsymystä torjuen. Matkakoinen suihkepullo (50 ml) kulkeekin näppärästi mukana laukussa tai on valmiina työpöydän laatikossa odottamassa virkistystä kaipaavaa hetkeä.

Lotion Yon-Ka hoitonesteet

Yon-Ka Lotios PS – Hoitoneste kuivalle ja herkälle iholle

Kenelle: Kuivalle, herkälle, kosteusköyhälle ja helposti reagoivalle iholle

Käytä näin: Suihkuta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle 4-5 suihkausta aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Imeytä ihoon kevyin sivelyin. Levitä seerumi ja/tai kosteuvoide, ennen kuin hoitoneste on täysin imeytynyt. Erittäin kuivaihoiset voivat aamulla korvata puhdistuksen pelkällä hoitonesteellä ja päivävoiteella.

Käyttäessäsi kirkastavaa Masque 105-savinaamiota, suihkuta hoitonestettä naamion päälle pitääksesi sen kosteana ja vaikuttavat aineet aktiivisina.

Tuote- ja hintatiedot: Lotion PS-hoitoneste 200 ml 35,00, saatavana myös matkakoossa (50 ml).

*****

Yon-Ka Lotion PNG – Hoitoneste rasvaiselle ja sekaiholle

Kenelle: Rasvoittuvalle ja epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Samealle ja väsyneelle iholle.

Käytä näin: Suihkuta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle 4-5 suihkausta aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Imeytä ihoon kevyin sivelyin. Levitä seerumi ja/tai kosteuvoide, ennen kuin hoitoneste on täysin imeytynyt.

Käyttäessäsi syväpuhdistavaa Masque 103-savinaamiota, suihkuta hoitonestettä naamion päälle pitääksesi sen kosteana ja vaikuttavat aineet aktiivisina.

Tuote- ja hintatiedot: Lotion PNG-hoitoneste 200 ml 35,00, saatavana myös matkakoossa (50 ml).

Seuraava esittelyvuoroon pääsevät päivävoidesuosikit, joiden joukosta jokaiselle iholle löytyy takuuvarmasti sopiva vaihtoehto viileneviin ilmoihin.