Yon-Ka puhdistustuotteet

Pirskahtelevan raikas geeli, sametinpehmeä maito vai kätevä misellivesi? Millainen on kasvojenpuhdistuote sinun makuusi? Ihonhoitoa ja Yon-Ka tuotteiden maailmaa käsittelevässä artikkelisarjassa ensimmäisenä esittelyvuoroon pääsevät  puhdistustuotteet, joiden rooli hyväkuntoisen ihon edesauttajana nousee monen yllätykseksi arvoon arvaamattamaan.

Tiesitkö, että nimestään huolimatta puhdistustuote on niin paljon enemmän, kuin päivittäinen meikin ja lian poistaja? Parhaimmillaan ja oikein valittuna putsari on kaiken ihonhoidon kulmakivi ja perusta: puhdistaja, tasapainottaja, kosteuttaja. Pahimmillaan ja ollessaan esimerkiksi liian pesevä, putsari voi johtaa ihon herkän balanssin totaaliseen epätasapainoon, jota tehokkaimmallakaan taikatuotteella on vaikea paikata. Niinpä ihonhoidosta kiinnostuneiden kannattaakin olla tarkkana näinkin arkisen tuotteen valinnassa. Nurinkurista kyllä, pikainen gallup asiakkaiden ja lähipiirin keskuudessa kuitenkin osoitta, että putsarit ovat juurikin se tuoteryhmä, josta moni mielellään pihistää kosmetiikkaostoksilla.

2015-09-30 13.53.49   

Panosta perustuotteisiin

Valitessani sopivia kotihoitotuotteita asiakkailleni, minulla on tapana lähteä liikkeelle niistä ”arkisimmista” tuotteista ja ihonhoidon perusasioista. Haluan varmistaa, että ns. peruspalikat – puhdistustuote, hoitoneste ja voide – ovat kunnossa, ennen kuin ihonhoito-ohjelmaa lähdetään monimutkaistamaan seerumien, tehotippojen ja muiden täsmätuotteiden kanssa. Haluan ensin saada kuntoon peruselementit ja nähdä kuinka iho sen myötä muuttuu. Välillä sopivat tuotteet löytyvät heti, toisinaan tasapainoa haetaan hieman pidempään. Ihonhoitoa voikin mielestäni verrata vaikka talonrakennukseen; jos perusteet on rakennettu hutiloiden, seinät ovat hauraat ja kattokin haluttu vain saada nopeasti kasaan, ei kauniista pintarappauksesta ole pitkään iloa, ennen kuin se alkaa jostain rapistua. Ihonhoitoon verraten: miksi hoitaa päivittäin ihoa vääränlaisilla perustuotteilla ja yrittää silotella ongelmakohtia  kalleimmilla täsmätuotteilla kun paljon parempiin tuloksiin päästään panostamalla ensin ihonhoidon kannalta keskeisiin perustuotteisiin.

Seuraavaksi haluan esitellä teille kolme putsarisuosikkia Yon-Kan valikoimasta, josta takuuvarmasti löytyy jokaiselle iholle sopiva tuote.

Yon-Ka puhdistustuotteet

Lait Nettoyant – Puhdistusmaito

Vaalean mitunvihreä, tuoksultaan hienostunut ja koostumukseltaan viileän silkkinen puhdistusmaito sisältää puhdistavaa borneolia, pehmentävää ruskolevää ja kosteuttavaa kasviperäistä glyseriiniä.

Kenelle: Kuiva – ja herkkäihoiselle, joka tarvitset puhdistustuotteelta enemmän hellävaraisia hoitavia ja kosteuttavia ominaisuuksia kuin voimakkaampaan meikkiinkiin tehoavaa puhdistustehoa.

Käytä näin: Poista huuli ja silmämeikki käyttäen apuna kostutettuja vanulappuja tai puhdistusliinaa. Levitä noin teelusikallisen verran tuotetta kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein ja huuhtele pois. Toista tarvittaessa.

Tuote- ja hintatiedot: Lait Nettoyant-puhdistusnaito 200 ml 35,00, saatavana myös matkakoossa (50 ml).

*****

Gel Nettoyant – Puhdistusgeeli

Sitruksen raikas ja virkistävä puhdistusgeeli on Yon-Ka putsareiden ylivoimainen bestseller. Hellävaraisuutensa ansiosta se sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin akneen ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon puhdistustuotteeksi. Mm. tehokkaana ihon kirkastajana tunnettua iiristä ja litsin eteerisiä öljyjä sisältävä puhdistusgeeli muodostaa ihanan pehmeän vaahdon, poistaen tehokkaasti runsaammankin meikin, silti horjuttamatta ihon herkkää tasapainoa pesemällä sitä narskuvan puhtaaksi.

Kenelle: Sinulle joka vaadit putsarilta sekä tehokasta meikinpoistoa että hellävaraista ihon puhdistusta. Jos kärsit epäpuhtauksista, tämä on ehdottamasti sinun tuotteesi!

Käytä näin: Annostele teelusikallisen verran tuotetta kuiviin ja puhtaisiin käsiin, vaahdota ja levitä sen jälkeen kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein. Kun vaahto alkaa kadota, lisää joukkoon vettä ja pyörittele kasvot ja kaula kertaalleen läpi. Toista tarvittaessa.

Tuote- ja hintatiedot: Gel Nettoyant-puhdistusgeeli 200 ml 35,00, saatavana myös matkakoossa (50 ml).

*****

Eau Micellaire – Misellivesi

Tämä nimensä mukaisesti veden ohut puhdistustuote on saavuttanut lyhyessä ajassa kulttimaineen, jonka suitsutus naistenlehtien palstoilla ja kauneusblogeissa on ollut ilmiönä vertaansa vailla.

Kenelle: Erityisen hyvin kuiva- ja herkkäihoiselle sekä hyvin miedoista tuoksuista pitävälle sopiva misellivesi sisältää paljon rauhoittavia ainesosia. Tehokkaasti meikkiä poistava koostumus pohjautuu miselliteknologiaan. Misellivesi on mielestäni kiireisen, sporttisen ja paljon matkustavan naisen kasvoputsari numero yksi. Vanulappuun annosteltuna tuote poistaa näppärästi ja tehokkaasti meikin ja lian kasvoilta ilman vettä. Niinpä kasvojen puhdistus esimerkiksi ennen ja jälkeen treenin onnistuu ilman, että tarvitsee pelätä hiusten kastumista ja harmitella kampauksen pilaamista kasvojen pesun ohessa (Kaikki luonnonkiharan hiuslaadun omaavat tiedätte varmaan mistä puhun?). Matkoilla ja pitkillä lennoilla kasvot raikastuvat yhdellä vanulapun pyyhkäisyllä.

Käytä näin: Pyyhi kasvot misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Toista kunnes ihosta ei enää irtoa meikkiä tai likaa.

Tuote- ja hintatiedot: Eau Micellaire-puhdistusvesi 200 ml 35,00, saatavana myös matkakoossa (50 ml).

Miltäs tämä tehokolmikko mielestänne kuulostaa? Mikä tuote sopisi parhaiten juuri sinun ihollesi?

Seuraavassa ihonhoitoartikkelissa perehdytään hoitotuotteseen, joka on herättänyt ehkäpä kaikkein eniten ihastusta Yon-Ka fanien keskuudessa, hurmaten kasteenraikkaalla olemuksellaan, terapeuttisella tuoksullaan ja ihoa kosteuttavilla ominaisuuksillaan. Arvaatko mikä tuote kyseessä?