Out of Stock

Soil Of Beauty Botanical Barrier Repair – Öljyseerumi herkälle ja reaktiiviselle iholle

35,00 64,00 

Korjaava ja vahvistava kasvoöljyseerumi herkälle ja reaktiiviselle iholle.

Clear

Botanical Barrier Repair on ihon luontaista suojavaippaa korjaava ja vahvistava kasvoöljyseerumi herkälle ja reaktiiviselle iholle. Öljyseerumissa on kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus, joka jättää miellyttävän samettisen pehmeän suojahunnun. Botanical Barrier Repair öljyseerumin raaka-aineet on valittu herkän ihon tarpeet huomioon ottaen ja se sisältää monivaikutteisen yhdistelmän laadukkaimpia luomulaatusia ja kylmäpuristettuja öljyjä. Öljyseerumi ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä, joten se sopii hyvin myös ärtyneelle ja herkistyneelle iholle. Kasvoöljyssä on ylellinen, lempeä ja hieman makea tuoksu, joka muodostuu luumun, mustaseljan, mustaherukan, malvankukan ja Madagaskarin vaniljan öljyistä ja uutteista. K

Kaikki Soil of Beauty tuotteiden raaka-aineet ovat 100 % luomu sertifioitu ja tulevat suoraan pientiloilta joissa ne on kylmäpuristettu tai tislattu kasvien kallisarvoisia ominaisuuksia vaalien. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Soil Of Beautyn metsälaboratoriossa Loviisassa.

Keskeiset vaikuttavat aineet

Luumunkiviöljy on silkkisen ylellinen ihonektari, joka ravitsee ja täyteläistää ihoa.

Mustaseljansiemenöljy on herkistyneen ihon superöljy, joka suojaa ihoa ympäristötekijöiden rasituksilta.

Mustaherukansiemenöljy on kotimaista superfoodia parhaimmillaan. Öljy rauhoittaa ja lisää ihon elastisuutta.

Riisinleseöljy on japanilaisen ihonhoidon super raaka-aine joka korjaa tehokkaasti ihon suojavaippaa ja sitoo kosteutta.

Reishi (Lakkakääpä) on adaptogeeninen aarre herkistyneen ihon hoitoon. Auttaa vähentämään punoitusta ja ihon reaktiivisuutta.

Lakritsijuuri rauhoittaa punoittavaa ihoa ja tasoittaa pigmenttimuutoksia.

Näin käytät tuotetta

Levitä aamuin-illalloin muutama tippa öljyseerumia kasvojen ja kaulan iholle kevyin, lempein sivelyin. Voit käyttää öljyseerumia yksinään tai yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Jos iho on hyvin reaktiivinen ja ärtynyt, niin on hyvä aloittaa pelkällä öljyseerumilla. Ihon tasapainottumisen ja vahvistumisen myötä voit tarpeeen mukaan lisätä alle kosteuttavan seerumin tai  kasvoveden (esimerkiksi RUA Hydrate Elixir seerumi tai Esse Biome Mist kasvovesi) ja/tai päälle Soil Of Beauty Essence Balmin lisäämään kosteuttaavaa vaikutusta ja kosteutta sitomaan.

Tuotteen raaka-aineet

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil*, Sambucus Nigra (Elderberry) Seed Oil*, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Seed Oil*, Oryza Sativa (Rice Bran) Oil*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Wild Licorice) Root Extract**, Ganoderma Lucidum (Reishi) Extract*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract**, Tocopherol (Natural Vitamin E)

*Luomu / Organic
** Luomu / Organic / Fair Trade

Tuote on pakattu 15 ml pipetti pulloon joka on lasinkeräykseen sopivaa Miron glass violettilasia. Violettilasi on ainutlaatuinen materiaali, joka säilyttää tuotteet tuoreina.

Koko

15 ml, 30 ml