Yon-Ka Phyto Bain Detox – Detox-vaikutteinen kylpyneste 100 ml

46,00 

Detox-vaikutteisia eteerisiä öljyjä sisältävässä kylpynesteessä tuoksuvat rauhoittavat laventelin- ja -italianolkikukan eteeriset öljyt sekä puhdistava salvia ja rosmariini.

1 varastossa

Yon-Ka Aromafusion vartalonhoitokokonaisuus pitää sisällään neljä ihanaa ja kokonaisvaltaista vartalonhoitorituaalia: Detox,  Silhouette, Vitality ja Relax.

DETOX-vartalonhoitorituaali: Provencen tuulessa aaltoilevat laventelipellot ovat toimineet inspiraationa Detox-linjan neljälle ylelliselle tuotteelle. Nämä pikkuiset violetit jalokivet edesauttavat kehon luontaista puhdistumista ja lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia rauhoittavalla ja tasapainottavalla tuoksullaan.

PHYTO BAIN-kylpyneste saa hienostuneen tuoksunsa laventelin, rosmariinin, italianolkikukan ja salvian eteerisistä öljyistä. Se on vaikutuksiltaan rauhoittava, tyynnyttävä ja puhdistava.

Käyttöohje:

Käytä suihkussa suihkugeelin tapaan tai sekoita kylpyveden joukkoon. Tehostaaksesi aromaterapeuttista vaikutusta laita tippa kylpynestettä suihkun lattialle ennen hanan avaamista. Lämmin vesi aikaansaa aromaterapeuttisen tuoksun leviämisen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yon-Ka Phyto Bain Detox – Detox-vaikutteinen kylpyneste 100 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *