Wildcrafted Organics Native Hibiscus Polish – Kirkastava entsyymikuorintanaamio

57,00 

Ihoa kirkastava entsymaattinen kuorintanaamio syväpuhdistaa ja uudistaa ihoa.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti siitä hyötyvät seka-, rasvainen-, epäpuhdas- ja ikääntyvä iho. Jos ihosi on hyvin herkkä tai kuiva tai sinulla on rosacea tai couperosaa niin korvaa tuote miedommalla Wild Berry Honey Masque -kuorintanaamiolla.

 

2 varastossa

Wildcrafted Organics Native Hibiscus Polish on ihoa kirkastava monitoimituote, joka yhdistää entsymaattisen kuorinnan ja syväpuhdistavan naamion. Tuotteen puuterimainen koostumus aktivoituu veteen sekoitettuna. Riisipuuteri ja valkoinen savi kuorivat hellävaraisesti ihoa poistaen epidermiksen kuollutta pintasolukkoa ja epäpuhtauksia. Papaijaentsyymi, salisyylihappo ja paju-uute liuottavat tukkeumia ja edesauttavat ihosolujen uudistumista valmistaen ihoa vastaanottamaan hoitotuotteiden hyödyt syvävaikutteisemmin.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti siitä hyötyvät seka-, rasvainen-, epäpuhdas- ja ikääntyvä iho. Jos ihosi on hyvin herkkä tai kuiva tai sinulla on rosacea tai couperosaa niin korvaa tuote miedommalla Wild Berry Honey Masque -kuorintanaamiolla.

Keskeiset vaikuttavat aineet

Halloysite savi on hienojakoinen ja puhdas valkoinen savilaatu, jolla on kyky imeä itseensä epäpuhtauksia ihon pintakerroksista ja syväpuhdistaa huokosia ihoa kuivattamatta.

Zeoliitti savella on kyky syväpuhdistaa ihoa imemällä ja varastoimalla itseensä raskasmetalleja ja muita epäpuhtauksia.

Bentoniittisavi on peräisin vulkaanisesta tuhkasta ja täynnä iholle hyödyllisiä ravinteita kuten kalsiumia, magnesiumia, kuparia, natriumia ja piioksidia.

Hibiskus tunnetaan luonnon omana Botoxina, johtuen sen ainutlaatuisesta kyvystä lisätä ihon kosteuspitoisuutta ja elastisuutta. Hibiskus pitää sisällään luonnollisen AHA-hapon lähteen ja on sen ansiosta tehokkaasti ihosolujen uudistumista edistävä raaka-aine.

 

Näin käytät tuotetta

Kuorintana: Kastele kasvot ja kädet. Annostele lusikallinen jauhetta kämmenelle ja sekoita  joukkoon hieman vettä täyteläisen kuorintavoiteen aikaansaamiseksi. Hiero kuorintaa kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyin pyörivin liikkein 2-3 minuutin ajan. Poista kuorinta huuhtelemalla lämpimällä vedellä.

Naamiona: Sekoita lusikalliseen jauhetta pieneen määrään vettä. Levitä naamio vaikuttamaan kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kunnes se on kuivunut.  Poista naamio huuhtelemalla lämpimällä vedellä.

Jatka ihonhoitoa Wild Rose Botanical Mist -kasvovedellä, seerumilla ja/tai Balmilla ihosi tarpeen mukaan.

 

Tuotteen raaka-aineet

Kaolin Clay**, Zeolite Clay**, Oryza Sativa (Rice) powder, Rosa Centifolia ( Red Rose) petals*, Hibiscus Sabdariffa (Hibiscus) powder*, Moroccan Lava (Ghassoul) Clay**, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) powder**, Carina Papaya ( Papaya ) fruit extract*, Salix alba (White Willow) bark extract*, Maltodextrin, Rosa Canina ( Rosehip) seed powder*, Cocos Nucifera (Coconut ) milk powder, Avena Sativa (Oat) meal extract, Ascorbic Acid ( Vitamin C ), Sodium Chloride (Himalayan Pink Salt), Citrus Limon (Lemon) essential oil***, Rosa Damascena (Rose) essential oil*, d-limonene

*organic **wild harvested ***therapeutic grade

VEGAN

CRUELTY FREE

Tuote on pakattu 30 ml lasipurkkiin ja valmistettu Australiassa.