Soil Of Beauty Botanical Eye Lift – Kiinteyttävä seerumi silmänympärysiholle

38,00 

Seerumi silmänympärysiholle. Kiinteyttää silmänympärysihoa, auttaa vähentämään turvotusta ja silmänalusten tummuutta.

1 varastossa

Botanical Eye Lift kiinteyttää silmänympärysihoa, auttaa vähentämään turvotusta ja silmänalusten tummuutta.

Kallisarvoinen ja harvinainen käsin kerätty immortelle-öljy yhdistettynä antioksidanttiseen mustikkaan tuo näkyviä tuloksia nopeasti. Seerumin vesimäisen ohut koostumus imeytyy välittömästi kirkastaen ja silottaen silmänympärysihoa välittömästi. Roll-on pullon ylellinen lasikuula tuntuu ihanan viileältä iholla. Hyvin pieni määrä seerumia riittää. Tuote sopii hyvin myös herkille silmille. Seerumin tuoksu on hyvin mieto, suloisen makea yhdistelmä mustikkaa ja immortellea.

”Kehitin Botanical Eye Liftin alunperin omiin tarpeisiin, koska stressin ja vaikean raudanpuutteen seurauksena silmänympärysihollani tapahtui muutoksia. Silmäpussit, tummuus ja veltostuminen olivat yhtäkkiä hallitseva ominaisuus kasvoillani. Tuotekehitys ei kestänyt vuosia, koska tarvitsin pikaista apua!

Botanical Eye Liftin kolme täysin luonnollista raaka-ainetta alkoivat intuitiivisesti houkutella minua ja päätin kokeilla niiden yhteisvaikutuksen. Huomasin eron silmänympärysihollani välittömästi, tummuus väheni ja silmäpussit laskivat. Jopa yläluomeni alkoivat kiinteytyä entiselleen muutamassa päivässä. Asiakkaani hoitolassa huomasivat myös eron ja alkoivat vaatia tuotetta itselleen. Nyt Botanical Eye Lift on kansainvälisesti palkittu ja rakastettu seerumi!” – Henna Uusikallio, Soil of Beautyn perustaja

Kaikki Soil of Beauty tuotteiden raaka-aineet ovat 100 % luomu sertifioitu ja tulevat suoraan pientiloilta joissa ne on kylmäpuristettu tai tislattu kasvien kallisarvoisia ominaisuuksia vaalien. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Soil Of Beautyn metsälaboratoriossa Loviisassa.

Näin käytät tuotetta

Levitä roll-on pullosta silmien alapuolelle ja kulmakarvojen alle yläluomille pieni määrä seerumia. Painele kevyesti ihoon. Öljyseerumi imeytyy nopeasti eikä turvota ihoa. Sopii käytettäväksi yksinään tai kosteuttavan suihkeen päällä.

Botanical Eye Lift on pelastus jos meikki kerääntyy silmänympärys/huultenympärysjuonteisiin. Sipaise seerumia hieman meikin päälle ja levitä se kevyesti sormella ja tasoita meikki. Näin saat sileän ja hehkuvan lopputuloksen.

Tuotteen raaka-aineet

Camellia Japonica Seed Oil*, Vaccinium Myrtillus Seed Oil*, Helichrysum Italicum Flower Oil*, Tocopherol (Natural Vitamin E)* Limonene** Linalol**

* Luomu sertifioitu
** Esiintyy luonnollisesti eteerisessä öljyssä

Tuote on pakattu 5 ml roll-on pakkaukseen, joka on valmistettu huippulaadukkaasta Miron-violettilasista. Miron-lasi säilyttää tuotteen energian ja tuoreuden ja on 100% kierrätettävä lasinkierrätyksessä.