Esse Pro Sun D Serum – Seerumi

49,40 

Category: Tag:

Seerumi parantaa ihon kykyä tuottaa ja syntetisoida D-vitamiinia, jota keho ja iho tarvitsevat voidakseen hyvin.

4 varastossa

Auringolla on terveellisiä vaikutuksia, kuten elimistön ja terveyden kannalta elintärkeän D-vitamiinin tuottaminen. Optimaalinen D-vitamiinitaso parantaa merkittävästi ihon terveyttä ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä lisää elinvoimaa. Ihon aurinkoaltistuksen avulla  valmistama D-vitamiini on elimistön tärkein D-vitamiininlähde eikä sisäisesti otettu lisäravinne korvaa auringosta saadun D-vitamiinin hyötyjä. Pohjoismaissa suurin osa ihmisistä kärsii D-vitamiinin puutteesta, sillä auringonvaloa on tarjolla vain muutamana kuukautena vuodesta ja vietämme paljon aikaa sisätiloissa tai liiallisen aurinkoaltistuksen haittavaikutuksia peläten korkeisiin suojakertoimiin sonnustautuneina, jolloin iho ei pysty valmistamaan D-vitamiinia.

Liiallisella aurinkoaltistuksella tiedetään olevan haitallisia vaikutuksia, kuten ihon palaminen, ihosyövän riski ja ihon ennenaikainen vanheneminen. Kohtuullisella aurinkoaltistuksella sen sijaan on ihon ja koko terveyttemme kannalta merkittäviä positiivisa vaikutuksia. Iho on kehomme oma luonnollinen D-vitamiinitehdas, joka on luotu tuottamaan D-vitamiinia yhdessä auringon valon kanssa ja valmistamaan sitä juuri oikeat tasot niin kehon, kuin ihonkin tarpeisiin. Pro SunD Serumilla voit tukea tätä prosessia turvallisesti.

Pro-Sun D seerumilla saat kaikki D-vitamiinin hyödyt ja terveyttä tukevat vaikutukset ilman pitkäaikaista aurinkoaltistusta. Vain 5 minuuttia aurinkoaltistusta päivässä riittää, sillä Pro-Sun D -seerumi parantaa ihon kykyä tuottaa ja syntetisoida D-vitamiinia. Pro-Sun D-parantaa lisäksi ihon suojabarriäärin toimintaa ja tukee mikrobiomin monimuotoisuutta, jolloin iho on täyteläisempi, kosteutetumpi ja terveempi. Seerumi säätelee solujen uusiutumista ja saa aikaan iholle kauniin hehkun. Lisäksi se rauhoittaa tulehdusta ja sopii hyvin erilaisille ihon ongelmatiloille kuten akneen, ruusufinnin ja psoriasiksen hoitoon. Tuotteessa oleva aloe vera pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Tuote sopii herkälle iholle ja on lähes tuoksuton. Vesimäinen koostumus imeytyy nopeasti ja on helppo yhdistää ihonhoitorutiiniin.

Näin käytät tuotetta:

Levitä kerran päivässä tai ennen auringolle altistumista. Levitä kasvoille ja dekolteelle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Tuotetta voidaan levittää kaikille valolle altistuville ihoalueille. Otollisin aika auringolle altistumiselle on toukokuusta syyskuuhun keskipäivän aikaan (UV indeksi vähintään 3). Hyvä muistisääntö tähän on, että D-vitamiinia valmistuu siihen aikaan päivästä kun varjosi on yhtä pitkä tai lyhyempi kuin sinä itse olet.

Optimaalisen D-vitamiinisynteesin aikaansaamiseksi iho on altistettava vähintään 5 minuutiksi suoralle auringonvalolle ilman suojakerrointa ja meikkivoidetta, muita ihonhoidon tuotteita voi käyttää samaan aikaan. Mitä laajemmalle ihoalueelle tuote on levitetty ja mitä suuremmalle alueelle aurinkoaltistus, sitä enemmän D-vitamiinia syntyy.

Tuotteen raaka-aineet:

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Glycerin, Isoamyl Laurate, 7-Dehydrocholesterol, Sucrose Stearate, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Aqua (Water), Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate

*ingredients from organic farming
99% natural origin of total
96% of the total ingredients are from organic farming

 

Tuote on pakattu 15 ml pumpulliseen lasipulloon.