Out of Stock

Soil Of Beauty Essence Balm – Korjaava ja suojaava kasvobalmi

38,00 68,00 

SKU: N/A Category: Tags: , , ,

Korjaava, rauhoittava, kiinteyttävä ja ihon väriä tasoittava kasvobalmi.

Clear

Essence Balm on korjaava, rauhoittava, kiinteyttävä ja ihon väriä tasoittava kasvobalmi. Tämä ihonhoidon luottotuote sulattaa stressin kasvoiltasi ja mielestäsi. Samettinen ja helposti levittyvä koostumus yhdistettynä rauhoittavaan ja maanläheiseen tuoksuun tekevät balmista kokonaisvaltaisesti hoitavan kokemuksen. Balmin ihoa hellivät raaka-aineet ovat uniikki yhdistelmä kotimaisia, villejä ja itämaisen hoitoperinteen rohdoskasveja. Balmi sopii kaikille ihotyypeille ja se sopii monenlaisten ihohaasteiden tasapainottamiseen.

  • Rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa.
  • Kiinteyttää ihoa ja silottaa juonteita.
  • Vähentää punoitusta.
  • Rauhoittaa akneen tai ruusufinniin taipuvaista ihoa.
  • Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä.
  • Ravitsee ja pehmentää kuivaa ihoa.
  • Tasoittaa epätasaista ihoa.

Jokainen erä on ainutlaatuinen ja saa tuoksunsa satokauden kasvien ansiosta. Sarjan tuotteissa ei käytetä valmiita tuoksuseoksia (Parfum). Essence Balmin tuoksu on pehmeä, maadoittava ja miellyttävä. Tuoksun eri vivahteiden kokemus muuttuu käytön aikana. Asiakkaani kuvaavat tuoksukokemusta syvänä, sisäisenä huokauksena. Tätä tuoksukokemusta jää kaipaamaan! Monet tuoksuherkät ovat kokeneet voivansa käyttää Essence Balmia.

Kaikki Soil of Beauty tuotteiden raaka-aineet ovat 100 % luomu sertifioitu ja tulevat suoraan pientiloilta joissa ne on kylmäpuristettu tai tislattu kasvien kallisarvoisia ominaisuuksia vaalien. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Soil Of Beautyn metsälaboratoriossa Loviisassa.

Keskeiset vaikuttavat aineet

Lakkakääpä (Reishi) tasapainottaa ja vahvistaa ihoa adaptogeenisen vaikutuksen ansiosta.

Mustaherukka & nokkonen lisäävät ihon elastisuutta, sekä vähentävät punoitusta. Arnika auttaa parantamaan ihon kudoksia ja vähentää tulehdusta.

Lakritsijuuri harmonisoi Essence Balmin kokonaisuuden ja tasoittaa ihon väriä. Se myös kirkastaa ihoa ja saa energian virtaamaan kasvoillasi.

Essence Balm voitti Nordic Natural Beauty Awards kilpailussa vuonna 2021 parhaan kasvobalmin palkinnon ja vuonna 2022 Beauty Shortlist Awardseissa ”Best Healing Balm” palkinnon.

Näin käytät tuotetta

Sulata pieni nokare balmia sormiesi lämmössä. Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle kevyesti sivellen ja hieroen kosteuttavan kasvoveden tai seerumin jälkeen. Essence Balm on täydellinen yövoiteeksi korjaavan ja rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi. Sopii erinomaisesti myös päiväkäyttöön etenkin kylmempinä vuodenaikoina tuomaan iholle lisäsuojaa ja sitomaan kosteutta. Täyteläisestä koostumuksesta huolimatta toimii hyvin meikkivoiteen alla. Herkän ja kuivuuteen taipuvaisen ihon must have tuote pakkaspäiviin.

Tuotteen raaka-aineet

Butyrospermum Parkii (Raw Shea) Butter**, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Cera Flava (Beeswax)*, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil*, Glycyrrhiza Glabra (Wild Licorice) Root Extract**, Ganoderma Lucidum (Reishi) Extract*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Arnica Montana (Arnica) Flower Extract*, Symphytum Officinale (Comfrey) Root Extract*, Lavandula Angustifolia (Wild Lavender) Oil*, Chamomilla Recutita Flower (Wild Chamomilla) Oil* Tocopherol (Natural Vitamin E)

*luomu- tai villikasvi
** luomu & reilu kauppa

Essence Balm on pakattu funktionaaliseen Miron lasipurkkiin.

Violettilasi on ainutlaatuinen materiaali, joka säilyttää tuotteet tuoreina. Voit käyttää tätä lasipurkkia uudelleen monin tavoin. Miron violettilasi on erittäin kestävä ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Mironin violettilasi on 100% kierrätettävä ja suosittelemme sen kierrättämistä lasinkeräyksessä.

Koko

15 ml, 30 ml