Out of Stock

ESSE Sensitive Resurrect Serum – Herkän ihon anti-age seerumi 30 ml

112,00 

Anti-age vaikutteinen seerumi herkälle iholle.

 

Varasto loppu

Esse Sensitive Resurrect Serum on täysin uudenlainen antiage-vaikutteinen seerumi, joka on kehitetty erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Esse Sensitive -hoitotuotelinjaan kuuluva seerumi hoitaa samaan aikaan ihon ikääntymisen merkkejä, herkkyyttä ja tulehdusta.

Useimmat anti-age tuotteet ovat herkälle ja reaktiiviselle iholle liian stimuloivia kun taas Resurrect -seerumi hoitaa ihoa lempeän tehokkaasti. Seerumi ehkäisee ja rauhoittaa tulehdusta ihossa ja siten ennaltaehkäisee tulehduksen aiheuttamia ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Seerumin yksi keskeisistä ainesosista on bakucholi, jolla on retinolin kaltaisia vaikutuksia ihoon. Se silottaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja edistää kollageenintuotantoa. Seerumi on lisäksi  boostattu ihon kosteustasapainoa vahvistavalla ja juonteita madaltavalla hyaluronihapolla, ihoa vahvistavalla panthenolilla (B5 vitamiini) sekä probiooteilla ja prebiooteilla.

Seerumin koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Seerumissa on hyvin mieto tuoksu.

Resurrect Serum sopii ikääntyvälle iholle yöseerumiksi yhdessä joko Essen herkän ihon Sensitive -tuotteiden tai Plus -linjan anti-age -tuotteiden kanssa. Tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta seerumi sopii erinomaisesti myös akneihon hoitoon.

Pakkaus 30 ml lasipullo.

Käyttöohje:

Käytä iltaisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Levitä seerumi kevyin, hierovin liikkein kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Viimeistele levittämällä kasvoille ihotyypillesi sopiva Esse-kasvovoide tai öljy.

Inci:

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Panthenol, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Ximenia Americana Seed Oil, Myrothamnus Flabellifolia Extract, Adansonia Digitata (Baobab) Fruit Extract, Inulin, Aminobutyric Acid, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Bakuchiol, Polymnia Sonchifolia Root Extract, Lactobacillus, Squalane, Isoamyl Laurate, Sucrose Stearate, Aqua, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactid Acid, Vanilin, Ascorbyl Palmitate.