©LOGOYONKA_N100_jpg

Yon-Ka Paris

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

ESSE LOGO

ESSE on Ecocert-luomusertifioitu luonnonkosmetiikan hoitolasarja, joka pohjautuu ihon luontaisen  vastustuskyvyn tukemiseen ja vahvistamiseen probioottien ja prebioottien avulla.  Etelä-Afrikasta kotoisin olevalla Essellä on vahva tieteellinen pohja. Sarjan kehittäjä, edelleen tiukasti tuotekehityksen ohjat käsissään pitävä Trevor Steyn on itsekin biokemisti. Sarja pitää sisällään tehokkaat hoitolahoidot sekä tuotteet ihon kotihoitoon. Hellävaraiset tuotteet sopivat erittäin hyvin herkällekin iholle, sillä tuotteet eivät sisällä lainkaan esim. keinotekoisia hajusteita. Sarjan tuotteilla on saatu erinomaisia tuloksia mm. aknen, rosacean ja atooppisen ihon hoidossa.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

kjaerweiss

Kjaer Weis on kokeneen tanskalaissyntyisen, nykyään New Yorkissa asuvan, meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weisin luoma luonnonkosmetiikan todellinen luksusmeikkisarja. Laadukkaat koostumukset levittyvät unelman pehmeästi ja pysyvät iholla loistavasti, sarja onkin monien ammattimeikkaajien suosiossa. Pakkaukset henkivät eleganttia tyylikkyyttä punaisine kuorineen, sisältä paljastuu korumainen metallirasia, joka on tehty kestämään vuosia. Jokainen Kjaer Weisin tuote on uudelleen täytettävä. Myös täyttöpakkaukset on suunniteltu kauniiksi ja pakattu kierrätettävään pahviin. Tuotteet ovat valmistettu Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

logo_treat_72dpi_RGB_M_zps13d4b790

 

Berliiniläisen Treat Collectionin huulipunat ovat valmistettu niin luonnollista raaka-aineista, että niitä voisi vaikka syödä. Toinen toistaan herkullisemmissa sävyissä yhdistyvät kaikki mitä täydelliseltä huulipunalta voi toivoa: höyhenenkevyt ja kosteuttava koostumus, hyvä pysyvyys ja runsaat pigmentit pakattuna ylelliseen kullanväriseen huulipunahylsyyn.

 

Print

Vita Liberata-tuotesarja on itseruskettavien tuotteiden edelläkävijä. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan kauniin luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata- tuotteissa ei ole hajusteita ja tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa.

 

WARPAINTLOGO

Australialainen Warpaint on hampaita hellävaraisesti vaalentava, kiillottava ja ikeniä hoitava tuote, joka valmistetaan 100% luonnollisista raaka-aineista.