RUE-Botanics-Logo (3)

RUE Botanics

RUE Botanics on hienostunutta, korkealuokkaista ja vaikuttaavaa luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle tarjoileva ihonhoitosarja Norjasta. 

Minimalistisen tuotesarjan raaka-aineet on tarkoin valittu kosteuttamaan, rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa pohjoisen vaativassa ilmastossa. 

Ruen tuotteet sisältävät vain puhtaimpia käsin poimittuja kasvikunnan raaka-aineita, jotka kasvavat pääosin villinä pohjoisen luonnossa tai luomuviljeltynä Euroopassa.

Antioksidanttirikkaat tuotteet pitävät sisällään arktisen luonnon aarteita, kuten mustaherukkaa, seljanmarjaa, ruusunjuurta, tunturihorsmaa ja merilevää. Pohjoisen eksotiikka huokuvat raaka-aineet on koottu ihoa helliviksi, ylellisiksi kauneuseliksiireiksi, jotka jättävät ihon kosteutetuksi, pehmäksi ja hehkuvaksi.

Tuotesarjan on kehittänyt norjalainen Kristina Dunn, joka on arvostetusta Formula Botanicasta valmistunut palkittu luonnonkosmetiikan tuotekehittäjä. Hän valmistaa ja pakkaa kaikki tuotteet omin käsin studiossaan Oslossa. RUE on Kristinan vuosien mittaisen tuotekehityksen tulos, jossa luonnon puhtaimmat raaka-aineet on pullotettu ylellisiksi ja tehokkaiksi ihonhoitotuotteiksi ympäristöä kunnioittaen ja alusta loppuun kestävän kehityksen periaatteita vaalien. Couture ihonhoitoa parhaimmillaan.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa.

Wildcrafted Organics logo

Wildcrafted Organics 

"Fall in love with your skin."

Wildcrafted Organics on holistinen, ylellinen ja vaikuttava luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, jonka raaka-aineet pohjautuvat Australian luonnossa villinä kasvaviin ja orgaanisesti viljeltyihin kasvikunnan aarteisiin. Jokaisen tuotteen koostumus on tarkoin harkittu ja tuotteet sisältävät vain kaikkein ravinnerikkaimpia, ihoa ravitsevia, uudelleenrakentavia ja suojaavia raaka-aineita. Tuotteet sisältävät ainoastaan iholle aidosti hyödyllisiä vaikuttavia aineita, ei lainkaan täyteaineita tai haitallisia kemikaaleja.

Tuotesarjan kehittäjä ja äiti on australialainen herbalisti ja ravitsemusasinatuntija Nicole O`Sullivan. Wildcrafted Organics on syntynyt hänen halustaan luoda luonnollinen, vaikuttava ja tehokas tuotesarja, johon kulminoituu hänen kunnioituksensa ja intohimonsa kasvilääkintää ja Australian uniikkia kasvikuntaa kohtaan.

"Luxurious skincare should be made with only the highest quality organic or wild harvested ingredients in high concentrations not filled with nasty cancer causing chemicals and cheap fillers. 

In this fast paced world we live in our products need to be as pleasurable to use as they are effective allowing us those few precious moments to escape within a daily skincare ritual that is both nurturing and addictive.  - Nicole x"

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa.

HENUA_logo_full

Henua Organics on ainoastaan parhaisiin luonnon raaka-aineisiin keskittyvä, ylellinen, suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka ei tee kompromisseja laadun ja ekologisuuden suhteen. Kaikki turhat täyteaineet on jätetty pois, jopa vesi, jotta purkkiin päätyvät ainoastaan arvokkaimmat ja hoitavimmat ainesosat. Tämä brändi todistaa, että voit tehdä ekologisia valintoja luopumatta luksuksesta.

Henuan tuotteiden avainraaka-aineet - koivunmahla, männynkuoriuute, tyrni ja ruiskaunokki - ovat vahvasti anti-age vaikutteisia ja ihoa aidosti ravitsevia. Tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä ja soveltuvat erinomaisesti myös herkälle iholle.

Kaikki Henuan tuotteet ovat Ecocert Cosmos Organic -sertifioituja ja valmistettu Suomessa.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa.

 

ESSE LOGO

ESSE on Ecocert-luomusertifioitu luonnonkosmetiikan hoitolasarja, joka pohjautuu ihon luontaisen  vastustuskyvyn tukemiseen ja vahvistamiseen probioottien ja prebioottien avulla.  Etelä-Afrikasta kotoisin olevalla Essellä on vahva tieteellinen pohja. Sarjan kehittäjä, edelleen tiukasti tuotekehityksen ohjat käsissään pitävä Trevor Steyn on itsekin biokemisti. Sarja pitää sisällään tehokkaat hoitolahoidot sekä tuotteet ihon kotihoitoon. Hellävaraiset tuotteet sopivat erittäin hyvin herkällekin iholle, sillä tuotteet eivät sisällä lainkaan esim. keinotekoisia hajusteita. Sarjan tuotteilla on saatu erinomaisia tuloksia mm. aknen, rosacean ja atooppisen ihon hoidossa.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

kjaerweiss

Kjaer Weis on kokeneen tanskalaissyntyisen, nykyään New Yorkissa asuvan, meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weisin luoma luonnonkosmetiikan todellinen luksusmeikkisarja. Laadukkaat koostumukset levittyvät unelman pehmeästi ja pysyvät iholla loistavasti, sarja onkin monien ammattimeikkaajien suosiossa. Pakkaukset henkivät eleganttia tyylikkyyttä punaisine kuorineen, sisältä paljastuu korumainen metallirasia, joka on tehty kestämään vuosia. Jokainen Kjaer Weisin tuote on uudelleen täytettävä. Myös täyttöpakkaukset on suunniteltu kauniiksi ja pakattu kierrätettävään pahviin. Tuotteet ovat valmistettu Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

©LOGOYONKA_N100_jpg

Yon-Ka Paris

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

Flow-cosmetics_logo_FlowCosmetics_stacked-symbol

Kotimainen Flow Cosmetics on syntynyt rakkaudesta aromaterapiaan. Aromaterapia hoitaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa niiden yhteyttä toisiinsa. Flown tuotteissa vaikuttavat huippulaadukkaat, puhtaat ja luomulaatuiset eteeriset öljyt. Tuotteet valmistetaan brändin omassa pientehtaassa Riihimäellä.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa