©LOGOYONKA_N100_jpg

Yon-Ka Paris

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

ESSE LOGO

ESSE on Ecocert-luomusertifioitu luonnonkosmetiikan hoitolasarja, joka pohjautuu ihon luontaisen  vastustuskyvyn tukemiseen ja vahvistamiseen probioottien ja prebioottien avulla.  Etelä-Afrikasta kotoisin olevalla Essellä on vahva tieteellinen pohja. Sarjan kehittäjä, edelleen tiukasti tuotekehityksen ohjat käsissään pitävä Trevor Steyn on itsekin biokemisti. Sarja pitää sisällään tehokkaat hoitolahoidot sekä tuotteet ihon kotihoitoon. Hellävaraiset tuotteet sopivat erittäin hyvin herkällekin iholle, sillä tuotteet eivät sisällä lainkaan esim. keinotekoisia hajusteita. Sarjan tuotteilla on saatu erinomaisia tuloksia mm. aknen, rosacean ja atooppisen ihon hoidossa.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

kjaerweiss

Kjaer Weis on kokeneen tanskalaissyntyisen, nykyään New Yorkissa asuvan, meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weisin luoma luonnonkosmetiikan todellinen luksusmeikkisarja. Laadukkaat koostumukset levittyvät unelman pehmeästi ja pysyvät iholla loistavasti, sarja onkin monien ammattimeikkaajien suosiossa. Pakkaukset henkivät eleganttia tyylikkyyttä punaisine kuorineen, sisältä paljastuu korumainen metallirasia, joka on tehty kestämään vuosia. Jokainen Kjaer Weisin tuote on uudelleen täytettävä. Myös täyttöpakkaukset on suunniteltu kauniiksi ja pakattu kierrätettävään pahviin. Tuotteet ovat valmistettu Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

Flow-cosmetics_logo_FlowCosmetics_stacked-symbol

Kotimainen Flow Cosmetics on syntynyt rakkaudesta aromaterapiaan. Aromaterapia hoitaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa niiden yhteyttä toisiinsa. Flown tuotteissa vaikuttavat huippulaadukkaat, puhtaat ja luomulaatuiset eteeriset öljyt. Tuotteet valmistetaan brändin omassa pientehtaassa Riihimäellä.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

The Ohm Collection

The Ohm Collection on innovatiivinen hollantilainen brändi, jonka taustalta löytyy ryhmä nuoria (ja vanhoja) pioneereja. Brändin tarkoituksena on tuottaa turvallisia, tehokkaita ja luonnollisia tuotteita kestävällä tavalla. Hyvin tärkeässä asemassa ovat laadukkaat raaka-aineet, ympäristön kunnioitus ja sosiaalinen vastuu.

The Ohm Collection on saanut alkunsa ensimmäisestä tuotteestaan jauhemaisesta Deo Dorantista. Sittemmin brändin valikoima on laajentunut voidemaisilla deodoranteilla, aurinkotuotteilla sekä vartaloemulsiolla.

Kaikki The Ohm Collectionin deodorantit ovat vegaanisia ja 100% luonnollisia.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa

HENUA_logo_full

Henua Organics on ainoastaan parhaisiin luonnon raaka-aineisiin keskittyvä, ylellinen, suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka ei tee kompromisseja laadun ja ekologisuuden suhteen. Kaikki turhat täyteaineet on jätetty pois, jopa vesi, jotta purkkiin päätyvät ainoastaan arvokkaimmat ja hoitavimmat ainesosat. Tämä brändi todistaa, että voit tehdä ekologisia valintoja luopumatta luksuksesta.

Henuan tuotteiden avainraaka-aineet - koivunmahla, männynkuoriuute, tyrni ja ruiskaunokki - ovat vahvasti anti-age vaikutteisia ja ihoa aidosti ravitsevia. Tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä ja soveltuvat erinomaisesti myös herkälle iholle.

Kaikki Henuan tuotteet ovat Ecocert Cosmos Organic -sertifioituja ja valmistettu Suomessa.

Tutustu sarjan tuotteisiin verkkokaupassa.