Yon-Ka Solar Care – SPF 20 Aurinkosuojasuihke vartalolle 150 ml

48,00 

Yon-Ka Solar Care -aurinkosuojasuihke suojaa vartalon ihoa uva- ja uvb-säteiden aiheuttamalta palamiselta, pigmenttimuutoksilta ja ihon valovanhenemisen aiheuttamilta ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä.

1 varastossa

Yon-Ka Solar Care -aurinkosuojasuihke suojaa vartalon ihoa uva- ja uvb-säteiden aiheuttamalta palamiselta, pigmenttimuutoksilta ja ihon valovanhenemisen aiheuttamilta ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä. Kevyt ja miellyttävä koostumus sisältää muun muassa kosteuttavaa kasviperäistä glyseriiniä, rauhoittavaa bisabololia ja vapailta happiradikaaleilta suojaavia oliviin polyfenoleja. Voide ei jätä ihoa öljyisen tai rasvaisen tuntuiseksi eikä myöskään tuki ihoa toisin kuin monet mineraaliöljyjä sisältävät aurinkosuojavoiteet tekevät. Suojakerroin 20 sopii helposti ruskettuvalle iholle, joka ei pala herkästi. Sopii kaikille ihotyypeille vähäisemmässä aurinkoaltistuksessa.

Käyttöohje:

Levitä reilusti aurinkosuojasuihketta vartalon iholle ennen auringossa oleilua. Pidempiaikaisessa aurinkoaltistuksessa tulee voidetta lisätä tarpeen mukaan. Huomioithan, että mm. uiminen ja hikoilut voivat heikentää aurinkosuojan tehoa, joten sitä tulee lisätä säännöllisesti.