Out of Stock

Henua Organics Nourishing Oil Cleanser – Ravitseva puhdistusöljy 100 ml

79,00 

Ravitseva puhdistusöljy kaikille ihotyypeille. Puhdistusöljy poistaa tehokkaasti meikin ja lian kuivattamatta ihoa.

Varasto loppu

Henua Nourishing Oil Cleanser on ravitseva puhdistusöljy, joka poistaa iholta tehokkaasti meikin ja lian kuivattamatta ihoa. Puhdistusöljy koostuu korkealaatuisista, vitamiinipitoisista öljyistä, jotka vaalivat ihon kosteustasapainoa ja luonnollista suojavaippaa.

Vitamiinipitoinen kauraöljy puhdistaa ja ravitsee herkkää ihoa, auttaen vähentämään mahdollisia tulehduksia ja ihoärsytystä. Sisältämiensä antioksidanttien ansiosta kauraöljy on myös vahvasti anti-age vaikutteinen ihon puhdistaja ja kosteuttaja.

Puolukansiemenöljy parantaa ihon kosteuspitoisuutta, elastisuutta sekä silottaa mahdollisia ryppyjä ja juonteita. Se sisältää paljon iholle hyödyllisiä rasvahappoja, jotka tukevat ihon kosteustasapainoa sitomalla kosteutta iholle ja vähentäen kosteuden liiallista haihtumista. Puolukansiemenöljy tunnettaan myös ihoa uudistavista ja kirkastavista vaikutuksistaan, minkä ansiosta se tukee erinomaisesti ihon tervettä hehkua.

Kauraöljyn ja puolukansiemenöljyn lisäksi Henua Nourishing Oil Cleanser -puhdistusöljy sisältää ihoa pehmentävää risiiniöljyä, ravitsevaa manteliöljyä ja kosteuttavaa jojobaöljyä.

Tuote ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyä tai hajusteita, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa. Tuote poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti myös vedenkestävän silmä- ja huulimeikin.

Pakkauskoko 100 ml.

Valmistettu Suomessa.

ECOCERT Cosmos Organic -sertifioitu tuote

Käyttöohje:

Levitä n. 10 pumppausta puhdistusöljyä kuivin käsin kuivalle iholle, meikin päälle jos meikkiä on. Hiero öljyä ihoon kevyin pyörivin liikkein 2-3 minuutin ajan. Kastele pehmeä pyyhe kuumaan veteen, purista kuivaksi ja paina pyyhe hetkeksi kasvoille. Poista puhdistusöljy kasvoilta pyyhkimällä kevyesti pyyhkeellä. Toista tarvittaessa. Kuivaa kasvot kevysti ja jatka ihonhoitorutiinia Henua Beautifying Toner kasvovedellä ja hoitotuotteilla.

Kasvoja ei huuhdella öljypuhdistuksen jälkeen. Öljy vetää tehokkaasti puoleensa meikin ja lian, jättäen kasvojen ihon puhtaaksi ja pehmeäksi.

Ihonhoitovinkki: Ihon optimaalisen kosteustasapainon saavuttamiseksi suosittelen öljypuhdistusta iltaisin ja aamuisin vain kasvojen nopeaa virkistystä kylmällä vedellä. Jos ihollasi päivän päätteksi vahva meikki, ihossasi on epäpuhtauksia tai ihosi kaipaa uudistavaa hoitoa, voit tehdä öljypuhdistuksen iltaisin kahteen kertaan.

Inci:

Ricinus communis (castor) seed oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, avena sativa (oat) kernel oil, vaccinium vitis-ideae (lingonberry) seed oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, tocopherol.

* Ingredient from organic farming

100 % Natural Origin of total

98% of the total ingredients are from organic farming

100% Vegan