Out of Stock

Henua Organics Beautifying Toner – Kosteuttava kasvovesi

79,00 

Henua Beautifying Toner on luonnon oma kauneuseliksiiri, joka kosteuttaa ja virkistää ihoa avainraaka-aineinaan  koivunmahla, männynkuoriuute, ruusuvesi ja ruiskaunokin kukkaisvesi.

Varasto loppu

Henua Beautifying Toner on luonnon oma kauneuseliksiiri, joka kosteuttaa ja virkistää ihoa avainraaka-aineinaan  koivunmahla, männynkuoriuute, ruusuvesi ja ruiskaunokin kukkaisvesi.

Koivunmahla on tehokkaista anti-age vaikutuksistaan tunnettu raaka-aine, joka tarjoilee iholle runsaan määrän ravinteita lisäten ihon elinvoimaa. Koivunmahla sisältää runsaasti B3, B5 ja B12 vitamiineja, jotka tasoittavat ihon väriä, edistävät ihon paranemista ja ennaltaehkäisevät pigmenttimuutoksia. Se sisältää myös reilun annoksen C-vitamiinia, joka on yksi tehokkaimmista ihon ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä torjuvista kosmetiikan raaka-aineista. Koivunmahlan sisältämä A-vitamiini silottaa ihoa häivyttäen olemassa olevia juonteita ja ryppyjä sekä aktivoi mikroverenkiertoa edistäen ihon tervettä hehkua.

Männynkuoriuute, toinen kasvoveden avainraaka-aineista, tunnetaan kollegeenintuotantoa boostaavasta vaikutuksestaan. Sen on myös tutkitusti todistettu lisäävän ihon luonnollista hyaluronihappotuotantoa, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta. Männynkuoriuute ennaltaehkäisee ja hoitaa tehokkaasti ihon yleisimpiä enennaikaisen  ikääntymisen merkkejä kuten pigmenttiläiskiä, ryppyjä ja juonteita.

Ruusuvesi on yksi maailman arvostetuimmista kukkaisvesistä, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa antaen sille elinvoimaa ja kimmoisuutta. Ruiskaunokin kukkaisvesi  puolestaan edesauttaa nestekiertoa ja vähentää turvotusta. Yhdessä nämä  muodostavat anti-age vaikutteisen, kosteuttavan ja rauhoittavan kasvoveden, jossa on ihastuttava tuoksu.

Pakkauskoko 100 ml, suihkepullo.

Valmistettu Suomessa.

ECOCERT Organic Cosmos sertifioitu.

Käyttöohje:

Suihkuta aamuin illoin  2-3 pumppausta kasvojen iholle ja imeytä kevyesti sormenpäillä painellen. Sopii myös suihkutettavaksi meikin päälle päivän mittaan.

Inci:

Betula pendula (birch) sap *, rosa damascena (rose) flower water *, centaurea cyanus (cornflower) flower water *, pinus sylvestris (pine tree) extract, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, benzyl alcohol, potassium sorbate, citric acid

* Ingredient from organic farming

98% Natural Origin of total

98% of the total ingredients are from organic farming

100% Vegan