Flow Cosmetics Luomu Sitruuna Eteerinen Öljy 15 ml

22,00 

Luomulaatuinen sitruunan eteerinen öljy.

1 varastossa

Kylmäpuristettu, luomulaatuinen sitruunan eteerinen öljy. Luomu sitruunan eteerisen öljyn tuoksu on yhtä puhdas ja raikas kun raastetun tuoreen sitruunan kuori.

Sitruunan eteerisen öljyn vaikutukset ovat monipuoliset. Se virkistää, lievittää masennusta, kohottaa mielialaa, puhdistaa ja raikastaa huoneilmaa ja neutraloi hajuja. Lisäksi se on vaikutuksiltaan antiseptinen, ehkäisee infektioita, tuhoaa bakteereita ja viruksia.

Käyttöohje:

Lisää muutama tippa öljyä kylpyveteen ja vartalööljyyn tai -voiteeseen. Käytä aromadiffuuserissä veteen sekoitettuna ilman raikastamiseen ja puhdistamiseen, lisää löylyveteen aromaterapeuttisen saunatuoksun aikaansaamiseksi. Lisää pari tippaa pyykin joukkoon kuivausrumpuun saadaksesi vaatteisiin raikkaan luonnollisen tuoksun. Imurin pölypussiin lisättynä antaa siivouksen yhteydessä koko kotiin ihanan siturustuoksun.

HUOM! Huomioithan, että kyseessä on voimakas eteerinen öljytiiviste. Ethän levitä tuotetta ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä tai käytä sitä laimentamattomana iholle. Ei suositella käytettäksi silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Pidäthän tuotteen lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Öljyt säilyvät parhaiten viileässä. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergisen reaktion mikäli olet kyseiselle kasville tai sen osille allerginen.

Inci:

Citrus Limonum*

* Sertifioitu luomuraaka-aine