Out of Stock

Flow Cosmetics Luomu Piparminttu Eteerinen Öljy 15 ml

23,00 

Luomulaatuinen piparmintun eteerinen öljy.

 

Varasto loppu

Luomulaatuinen piparmintun eteerinen öljy.

Piparmintun eteerinen öljy on vaikutuksiltaan virkistävä, viilentävä ja mieltä selkeyttävä. Se lievittää pahoinvointia, matkapahoinvointia, päänsärkyä, kipua, tukkoista oloa ja poskiontelotulehdusta. Piparminttu on antiseptinen, viruksia ja bakteereja tuhoava. Ihonhoidossa piparminttu on ihohuokosia supistava ja ihoa puhdistava.

Käyttöohje:

Lisää muutama tippa öljyä kylpyveteen ja vartalööljyyn tai -voiteeseen. Käytä aromadiffuuserissä veteen sekoitettuna ilman raikastamiseen ja puhdistamiseen, lisää löylyveteen aromaterapeuttisen saunatuoksun aikaansaamiseksi. Lisää pari tippaa pyykin joukkoon kuivausrumpuun saadaksesi vaatteisiin raikkaan luonnollisen tuoksun. Imurin pölypussiin lisättynä antaa siivouksen yhteydessä koko kotiin ihanan tuoksun.

HUOM! Huomioithan, että kyseessä on voimakas eteerinen öljytiiviste. Ethän levitä tuotetta ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä tai käytä sitä laimentamattomana iholle. Ei suositella käytettäksi silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Pidäthän tuotteen lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Öljyt säilyvät parhaiten viileässä. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergisen reaktion mikäli olet kyseiselle kasville tai sen osille allerginen.

Inci:

INCI: Mentha X Piperita*

* Sertifioitu luomuraaka-aine