Out of Stock

Flow Cosmetics Luomu Litsea Cubeba Eteerinen Öljy 15 ml

22,00 

Luomulaatuinen litsea cubeba eteerinen öljy.

Varasto loppu

Luomulaatuinen litsea cubeban eteerinen öljy tunnetaan myös nimellä May Chang.

Kaakkois-Aasiassa ikivihreänä kasvava litsea tuottaa pieniä hedelmiä, joista eteerinen öljy valmistetaan höyrytislaamalla. Litsean eteerinen öljy on vaikutuksiltaan stressiä lievittävä, keskittymiskykyä lisäävä ja mielialaa virkistävä. Tuoksu on  raikas sitruksia muistuttava tuoksu.

Käyttöohje:

Lisää muutama tippa öljyä kylpyveteen ja vartalööljyyn tai -voiteeseen. Käytä aromadiffuuserissä veteen sekoitettuna ilman raikastamiseen ja puhdistamiseen tai meditaatiotuoksuna, lisää löylyveteen aromaterapeuttisen saunatuoksun aikaansaamiseksi. Lisää pari tippaa pyykin joukkoon kuivausrumpuun saadaksesi vaatteisiin raikkaan luonnollisen tuoksun. Imurin pölypussiin lisättynä antaa siivouksen yhteydessä koko kotiin ihanan tuoksun.

HUOM! Huomioithan, että kyseessä on voimakas eteerinen öljytiiviste. Ethän levitä tuotetta ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä tai käytä sitä laimentamattomana iholle. Ei suositella käytettäksi silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Pidäthän tuotteen lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Öljyt säilyvät parhaiten viileässä. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergisen reaktion mikäli olet kyseiselle kasville tai sen osille allerginen.

Inci:

INCI: Litsea Cubeba Fruit Oil*

* Sertifioitu luomuraaka-aine

 

Saatat myös pitää...