Flow Cosmetics Luomu Laventeli Eteerinen Öljy 15 ml

35,00 

Luomulaatuinen laventelin eteerinen öljy.

3 varastossa

Luomulaatuinen laventein eteerinen öljy.

Laventeli on yksi arvostetuimmista ja monikäyttöisimmistä eteerisistä öljyistä.  Laventeli tunnetaan ennenkaikkea rauhoittavana, rentouttavana ja unen tuloa edistävänä öljynä. Ulkoisesti ihonhoidossa käytettynä se lievittää kutinaa ja rauhoittaa erilaisia iho-ongelmia. Huonetuoksuna diffuuserissa laventeli puhdistaa ilmaa ja levittää rauhoittavaa tuoksua ja lievittää päänsärkyä. Sopii myös lapsille esimerkiksi kasvukipuihin (sekoita pari tippaa pohjaöljyyn ja hiero kipualueelle).

Käyttöohje:

Lisää muutama tippa öljyä kylpyveteen ja vartalööljyyn tai -voiteeseen. Käytä aromadiffuuserissä veteen sekoitettuna ilman raikastamiseen ja puhdistamiseen, lisää löylyveteen aromaterapeuttisen saunatuoksun aikaansaamiseksi. Lisää pari tippaa pyykin joukkoon kuivausrumpuun saadaksesi vaatteisiin raikkaan luonnollisen tuoksun. Imurin pölypussiin lisättynä antaa siivouksen yhteydessä koko kotiin ihanan tuoksun.

HUOM! Huomioithan, että kyseessä on voimakas eteerinen öljytiiviste. Ethän levitä tuotetta ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä tai käytä sitä laimentamattomana iholle. Ei suositella käytettäksi silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Pidäthän tuotteen lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Öljyt säilyvät parhaiten viileässä. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergisen reaktion mikäli olet kyseiselle kasville tai sen osille allerginen.

 

Inci:

Lavandula Angustifolia*

* Sertifioitu luomuraaka-aine

 

Saatat myös pitää...