Ale! Out of Stock

Flow Cosmetics Luomu Eukalyptus Eteerinen Öljy 15 ml

16,00 

Luomulaatuinen eukalyptuksen eteerinen öljy.

Varasto loppu

Luomulaatuinen eukalyptuksen eteerinen öljy.

Eukalyptuksen eteerinen öljy  on vaikutuksiltaan lihasjännityksiä lievittävä sekä mieltä ja ajatuksia selkeyttävä. Se sopii hyvin käytettäväksi aromadiffuuserissa huoneilmaa raikastamaan ja puhdistamaan.   saunatuoksuna. Eukalyptus on antiseptinen, viruksia ja bakteereja tuhoava öljy. Höyryhengityksessä se auttaa hengitystieongelmiin, yskään, poskiontelotulehduksiin ja irrottaa limaa.

Käyttöohje:

Lisää muutama tippa öljyä kylpyveteen ja vartalööljyyn tai -voiteeseen. Käytä aromadiffuuserissä veteen sekoitettuna ilman raikastamiseen ja puhdistamiseen, lisää löylyveteen aromaterapeuttisen saunatuoksun aikaansaamiseksi tai käytä höyryhengitksessä. Lisää pari tippaa pyykin joukkoon kuivausrumpuun saadaksesi vaatteisiin raikkaan luonnollisen tuoksun. Imurin pölypussiin lisättynä antaa siivouksen yhteydessä koko kotiin ihanan tuoksun.

HUOM! Huomioithan, että kyseessä on voimakas eteerinen öljytiiviste. Ethän levitä tuotetta ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä tai käytä sitä laimentamattomana iholle. Ei suositella käytettäksi silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Pidäthän tuotteen lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Öljyt säilyvät parhaiten viileässä. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergisen reaktion mikäli olet kyseiselle kasville tai sen osille allerginen.

Inci:

Eucalyptus Globulus*

* Sertifioitu luomuraaka-aine