Out of Stock

Flow Cosmetics Luomu Appelsiini Eteerinen Öljy 15 ml

18,00 

Kylmäpuristettu, luomulaatuinen appelsiinin eteerinen öljy.

Varasto loppu

Kylmäpuristettu, luomulaatuinen appelsiinin öljy eteerinen öljy. Luomu appelsiinin eteerinen öljy on tuoksultaan yhtä makea ja raikas kuin vastakuorittu appelsiini.

Appelsiinin eteerinen öljy on vaikutuksiltaan mielialaa kohottava, hermostoa rauhoittava ja unen laatua parantava. Lisäksi sillä on antiseptinen vaikutus. Appelsiinin eteerinen öljy on suosittu huonetuoksu aromadiffuuserissa käytettynä ja rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta sopii hyvin myös makuuhuoneessa huonetuoksuna käytettäväksi.

Käyttöohje:

Lisää muutama tippa öljyä kylpyveteen ja vartalööljyyn tai -voiteeseen. Käytä aromadiffuuserissä veteen sekoitettuna ilman raikastamiseen ja puhdistamiseen, lisää löylyveteen aromaterapeuttisen saunatuoksun aikaansaamiseksi. Lisää pari tippaa pyykin joukkoon kuivausrumpuun saadaksesi vaatteisiin raikkaan luonnollisen tuoksun. Imurin pölypussiin lisättynä antaa siivouksen yhteydessä koko kotiin ihanan siturustuoksun.

HUOM! Huomioithan, että kyseessä on voimakas eteerinen öljytiiviste. Ethän levitä tuotetta ennen aurinkoon tai solariumiin menoa, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä tai käytä sitä laimentamattomana iholle. Ei suositella käytettäksi silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Pidäthän tuotteen lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Öljyt säilyvät parhaiten viileässä. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergisen reaktion mikäli olet kyseiselle kasville tai sen osille allerginen.

Inci:

Citrus Sinensis*

* Sertifioitu luomuraaka-aine