Esse Limited Edition Festive – Lahjapakkaus

73,00 

Category: Tag:

Lahjapakkaus sisältää 150 ml Body Cleanserin ja 2 kpl ihoa rauhoittavia ja tehokosteuttavia Sensitive Sheet Mask -kangasaamioita.

2 varastossa

Esse Limited Edition Festive -lahjapakkau sisältää 150 ml Body Cleanserin ja 2 kpl ihoa rauhoittavia ja tehokosteuttavia Sensitive Sheet Mask -kangasaamioita. Molemmat tuotteet sopivat hyvin herkälle iholle.

Erittäin hellävarainen Body Cleanser sisältää bentoniittisavea, joka poistaa keratinisoituneen ihon, epäpuhtaudet ja tukkoisuuden rasittamatta ihon mikrobiomia. Aloe Vera ja marulansiemenöljy rauhoittavat, pehmentävät ja kosteuttavat ihoa.

Kosteuttava ja rauhoittava Sensitive Mask kasvonaamio on täynnä hyaluronihappoa ja postbiootteja. Naamio korjaa, rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää tai muuten ongelmallista ihoa ja häivyttää pinnallisia juonteita.

Tuotteen raaka-aineet

Sensitive mask: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Hyaluronate, Polymnia Sonchifolia Root Extract, Inulin, Lactobacillus, Xanthan Gum, Tocopherol, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Anisate, Dehydroacetic Acid, Ascorbyl Palmitate, Vanillin

*ingredients from organic farming

99.9% natural origin

87% of the total ingredients are from organic farming