Out of Stock

Bulba Aroma Diffuser – Aromadiffuuseri Lempi Valkoinen

119,00 

Bulba Lempi on tehokas ja tilava aromadiffuuseri, jonka käyttöteho on tarpeeksi suuri kosteuttamaan ja vaikuttamaan suureen huoneeseen tai pieneen asuntoon.

Varasto loppu

Bulba Lempi on tehokas ja tilava aromadiffuuseri, jonka käyttöteho on tarpeeksi suuri kosteuttamaan ja vaikuttamaan suureen huoneeseen tai pieneen asuntoon. Lemmen vesisäiliön sisällä on kaksi ultraäänellä toimivaan diffuuseria, jotka hajottavat veden hienoksi höyryksi, joka leviää ympäristöön tehokkaasti ja nopeasti. Ultraäänellä tuotettu höyry on niin hienoa, ettei se kondensoidu heti pintoihin, vaan sekoittuu ilmaan. kosteuttaa huoneilmaa ja aikaansaa kotiisi ihanan tuoksun. Voit käyttää diffuuseria pelkällä vedellä täytettynä,  jolloin se kosteuttaa ilmaa ympärilläsi ja sitoo pölyä edesauttaen  ihon ja hengitysteiden hyvinvointia.  Lisäämällä joukkoon pari tippaa laadukasta FLOW-eteeristä öljyä luot kotiisi ihanan aromaterapeuttisen tuoksumaailman.

Aromaterapia hoitaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa niiden yhteyttä toisiinsa. Flown tuotteissa vaikuttavat huippulaadukkaat, puhtaat ja luomulaatuiset eteeriset öljyt. Öljyt valitaan kuhunkin tuotteeseen niiden aromaterapeuttisten ja hoitavien vaikutusten perusteella. Öljyillä voidaan mm. kohottaa mielialaa, piristää, rauhoittaa ja rentouttaa.

Lempeä ohjataan kahdella napilla:

Höyrynappi säätää käyttötehoa. Mitä tehokkaampi käyttötila, sitä nopeammin vesisäiliö tyhjenee.

1. Painallus = kevyt höryntuotto
2. Painallus = keskitehokas höyryntuotto
3. Painallus = tehokas höyryntuotto
4. Painallus = diffuuseri sammuu

Valonappi ohjaa diffuuserin valoa joka hohtaa pohjasta ja reunoista. Voit myös käyttää diffuuseri ilman valoa.

1. Painallus = vaihtuva valonväri
2. Painallus = vaihtuva himmeä valonväri
3+ painallusta = pysyvän värin valitseminen

Pohjaan painaminen = diffuuserin valot sammuvat.

Diffuuserissa on merkitty maksimimäärä vedelle. Älä täytä yli tämän rajan tai diffuuseri ei voi tehokkaasti tuottaa höyryä. Käydessään diffuuseri pitää hentoa eääntä, veden liplatusta ja tuulettimen hurinaa. Äänen taso riippuu käyttötilasta.

Lisätiedot:

Koko: 24,1 x 17,4 x 15,5 cm

Kapasiteetti: 1,6 l

Materiaali: Muovi

Takuu: 2 vuotta