Out of Stock

Bulba Aroma Diffuser – Aromadiffuuseri Laakea Vaalea Puu

69,00 

Bulba Laakea on keskikokoinen ja tehokkaasti höyryä tuotteva aromadiffuuseri. Sen voi täyttää jopa 300 ml vedellä, jolloin se pysyy päällä jopa 18 tuntia.

 

Varasto loppu

Bulba Laakea on keskikokoinen ja tehokkaasti höyryä tuotteva aromadiffuuseri. Sen voi täyttää jopa 300 ml vedellä, jolloin se pysyy päällä jopa 18 tuntia.

Bulba Laakea aromadiffuuserissa on kaksi kosteutustehoa, jolla voit määrittää höyryntuotannon. Difuuserissa on myös valotoiminto, josta voit valita valkoisen valon tai värivalon usean värin vaihtoehdosta.Valon voit määrittää pysyväksi tai vaihtuvaksi. Diffuuseria voi käyttää myös ilman valoa.

Voit käyttää diffuuseria pelkällä vedellä täytettynä,  jolloin se kosteuttaa ilmaa ympärilläsi ja sitoo pölyä edesauttaen  ihon ja hengitysteiden hyvinvointia.  Lisäämällä joukkoon pari tippaa laadukasta FLOW-eteeristä öljyä luot kotiisi ihanan aromaterapeuttisen tuoksumaailman.

Aromaterapia hoitaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa niiden yhteyttä toisiinsa. Flown tuotteissa vaikuttavat huippulaadukkaat, puhtaat ja luomulaatuiset eteeriset öljyt. Öljyt valitaan kuhunkin tuotteeseen niiden aromaterapeuttisten ja hoitavien vaikutusten perusteella. Öljyillä voidaan mm. kohottaa mielialaa, piristää, rauhoittaa ja rentouttaa.

Käyttöohje:

  1. Nosta Aromadiffuuserin kansi.
  2. Lisää vettä ohjeiden mukaan.
  3. Lisää halutessasi 2-5 tippaa eteeristä öljyä veden joukkoon.
  4. Laita kansi takaisin päälle
  5. Valite kostutusohjelma virtanapista ja nauti!

Lisätiedot:

Koko: 17 x 17 x 12 cm
Kapasiteetti: 300 ml
Kosteutus: 30 ml/h
Materiaali: Muovi
Takuu: 1 vuosi