Ale!

Bulba Aroma Diffuser – Aromadiffuuseri Kumpu Vaalea puu

39,20 

Kaunis pisaranmuotoinen aromadiffuuseri kosteuttaa huoneilmaa ja aikaansaa kotiisi ihanan tuoksun. Voit käyttää diffuuseria vain vedellä täytettynä,  jolloin se kosteuttaa ilmaa ympärilläsi, sitooa pölyä edesauttaen  ihon ja hengitysteiden hyvinvointia.

2 varastossa

Siro pisaranmuotoinen aromadiffuuseri kosteuttaa huoneilmaa ja aikaansaa kotiisi ihanan tuoksun. Voit käyttää diffuuseria vain vedellä täytettynä,  jolloin se kosteuttaa ilmaa ympärilläsi ja sitoo pölyä edesauttaen  ihon ja hengitysteiden hyvinvointia.  Lisäämällä joukkoon pari tippaa laadukasta FLOW-eteeristä öljyä luot kotiisi ihanan aromaterapeuttisen tuoksumaailman.

Aromaterapia hoitaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa niiden yhteyttä toisiinsa. Flown tuotteissa vaikuttavat huippulaadukkaat, puhtaat ja luomulaatuiset eteeriset öljyt. Öljyt valitaan kuhunkin tuotteeseen niiden aromaterapeuttisten ja hoitavien vaikutusten perusteella. Öljyillä voidaan mm. kohottaa mielialaa, piristää, rauhoittaa ja rentouttaa.

Kumpu aromadiffuuserissa on kaksi kosteutustoimintoa ja kaksi valotoimintoa. Diffuuseri saa virtansa suoraan verkkovirrasta. Säiliö on helposti täytettävä.

3 minuuttia päällä ja 1 minuutti lepotilassa. Tällöin eteeristen öljyjen tuoksu ja vaikutus maksimoidaan.
Jatkuva kostutus. Jatkuvalla kostutuksella diffuuseri tuottaa höyryä jatkuvasti.
Aromadiffuusereissa on myös pieni valo jonka voit valita vaihtamaan väriä jatkuvasti, pysymään yhdessä värissä tai säätää valon kokonaan pois päältä. Bulba diffuuserit ovat erittäin hiljaisia. Käytettäessä kuuluu pieni rauhoittava kuplinta ja höyryn virtaus. Täydellä säiliöllä Bulba Aroma Diffuuseri toimii 6-8 tuntia ja samuu itsekseen säiliön ollessa tyhjä.

Käyttöohje:

1. Poista diffuuserin ulkokuori ja sisäkansi.

2. Lisää vettä ohjeiden mukaan.

3. Jos käytät eteerisiä öljyjä, lisää 3-5 tippaa valitsemaasi öljyä vesisäiliöön.

4. Laita sisäkansi ja ulkokuori takaisin paikoilleen.

5. Valitse kostutusohjelma virtanapista ja nauti!

 

Lisätiedot:

Koko: 13 x 13 x 9 cm

Kapasiteetti: 160 ml

Kosteutus: 20-30 ml/h

Paino: 340g

Materiaali: Muovi

Takuu: 1 vuosi

Saatat myös pitää...