SARA H.

Tervetuloa pieneen ja tunnelmalliseen hoitolaani kauniin Kruununhaan sydämeen. Toivon, että ovesta sisään astuessasi voit kokea sukeltavasi hetkeksi toiseen maailmaan; jättää taaksesi arjen kiireen, stressin ja hälinän, ja keskittyä vain ja ainoastaan itseesi. Oli sitten kyseessä pieni freesaus tai pidempi hoitopaketti.

Minulle on tärkeää, että voin tarjota jokaiselle asiakkaalleni rauhallisen hoitoympäristön  ja kiireettömän kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Tästä syystä hoitolani on varattu aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan.

Hoitolani tarjoaa kattavan valikoiman fytoaromaattisiin kasviuutteisiin pohjautuvan Yon-Kan ja probioottiseen ihonhoitoon pohjautuvan luonnonkosmetiikkasarja Essen kasvo- ja vartalohoitoja, joissa tehokkaat tuotteet ja menetelmät yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla  kokonaisvaltaiseksi ja rentouttavaksi hoitokokemukseksi. Omaa erikoisosaamistani ihonhoidossa ovat aikuisiän akne ja anti-age ihonhoito, joissa  molempien sarjojen tuotteet ovat tehokkuudessaan vertaansa vailla.

Lähestymistapani ihonhoitoon on hyvin kokonaisvaltainen, sillä tiedän, että hyvinvoiva ja kaunis iho on monen tekijän summa. Uskon laadukkaisiin tuotteisiin ja hellävaraiseen ihonhoitoon: ihon vahvistamiseen ja suojaamiseen - niin sisältä kuin ulkoa.

Kasvo-ja vartalohoitojen lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu sokeroinnit, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, Yumi Lashes -kestotaivutukset ripsille sekä meikkipalvelut meikkausten ja meikkiopastusten muodossa. Kaikessa tekemisessäni minua yhdistää huolellisuus ja laadukas työnjälki. Voit luottaa siihen, että teen parhaani, jotta jokainen kohtaamisemme olisi sinun näkökulmastasi mahdollisimman onnistunut.

Olet lämpimästi tervetullut!

Sara Grönqvist

SKY Kosmetologi