Kjaer Weis – luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja

Kjaer Weis on tanskalaissyntyisen maailmanluokan meikkitaitelijan, Kerstin Kjaer Weis:in kehittämä luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja, joka saapui hoitolani valikoimaan alkuvuodesta. Etenkin meikkivoiteiden vaaleimmallekin skandinaaville loistavasti istuva sävyvalikoima, unelmanpehmeä levittyvyys sekä meikkivoiteen aikaansaama ainutlaatuisen kaunis hehku, ovat näytelleet päärolia minun ja Kjaerin välille syttyneen rakkaustarinan kehittymisessä. Meikkivoiteista on hurmaantunut myös moni hoitolan asiakas ja ne hupenevat hyllystä viikko toisensa jälkeen kiihtyvällä tahdilla. Täydellisyyttä hipovien meikkipohjien lisäksi paikkansa valokeilassa ansaitsevat ehdottomasti myös sarjan voidemaiset poskipunat sekä kaikkein vannoutuneimpienkin luonnonkosmetiikkahifistelijöiden The Ripsiväriksi tituleeraamaa maskara.

Sen lisäksi että Kjaer Weis on luonnonkosmetiikkaa, on se ennenkaikkea superlaadukas luksusmeikkisarja, josta löytyy monta tuotetta, jotka saavat synteettiset kilpailijansa kalpenemaan lakananvalkoisiksi tai vihertämään kateudesta. Jokainen tuote on tinkimättömällä asenteella viimeistelty huippulaadukkaiden raaka-aineiden koostumuksista ja tuotteiden käytettävyydestä ekologisiin ja korumaisen kauniisiin tuotepakkauksiin. Sarjalle on myönnetty italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB.

kjaerweiss

Luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti Kjaer Weis tuotteet koostuvat luonnollisista raaka-aineista, joista lisäksi suurin osa on luomulaatuisia. Muun muassa meikkivoiteiden incit ovat ilahduttavaa luettavaa, sillä raaka-aineiden listassa vilisee ihoa hoitavia ja vahvistavia ainesosia, kuten manteliöljyä, jojobaöljyä ja antibakteerista kookosöljyä, carnabauvahaa ja sheavoita. Tämä jos joku  on musiikkia korvilleni, sillä kannustan aina ajattelemaan meikkipohjaa myös ihonhoitotuotteena. Hetkellisen kosmettisen kaunistuksen sijaan meikkivoide pitäisi mielestäni nähdä ennemminkin osana jokapäiväistä ihonhoitoa, tuotteena, jonka levität aamulla kasvoillesi yhtä automaattisesti kuin illalla puhdistat kasvot ja myös silloin ja etenkin silloin kun edessä oleva päivä, johon sisältyy ulkoilua. Tältä meikkivoiteelta ihosi ei kaipaa vapaapäiviä tai hengähdystaukoja, vaan päinvastoin, se on hyvän kosteusvoiteen kanssa paras mahdollinen suoja ympäristön rasituksia, viimaa, pakkasta, aurinkoa ja ilmansaasteita vastaan. Kasvoöljyllä pohjustettuna ja siveltimen kera iholle siveltynä Kjaer Weis meikkivoide levittyy käden käänteessä höyhenenkevyeksi hunnunksi kasvoillesi tai tarvittaessa loihtii punoitukset ja ihon pienet virheet täysin peittävän kestävän meikkipohjan.

kasvohoito-80

Jokainen Kjaer Weis meikkivoide, huulipuna, poskipuna ja luomiväri on pakattu ylellistä ja ajatonta arvokkuutta henkivään metallirasiaan, jotka ovat jo itsessään niin kauniita, että niitä on suorastaan sääli sulkea piiloon meikkipussin uumeniin. Ja mikä parasta, jokainen näistä metallisista tuotepakkauksista on uudelleen täytettävä. Ostettuasi siis kerran meikkituotteen rasioineen täytteineen, ostat jatkossa vain täytteen. Ympäristö ja kukkaro kiittävät, nerokasta, eikö? Ja jottei tämän suitsutukseni ja ylisanojen kautta vahingossa muodostu vaikutelmaa, että tuotteet ovat hinnoiltaan kultaa ja mirhamia, joihin vain harvalla on varaa, annettakoon esimerkki, että käytössä kuukausiksi riittävä meikkivoide kauniissa metallirasiassaan on hinnaltaan 62 euroa ja täyttöpakkaus vain 36 euroa, ei paha, vai mitä?

Oivallinen tilaisuus tutustua Kjaer Weisiin on esimerkiksi kasvohoidon yhteydessä, jonka jälkeen kevyt meikkipohja ja sipaisu poskipunaa sisältyvät palveluun. Myös torstain shoppitunnit ovat hyvä mahdollisuus poiketa fiilistelemään ja shoppailemaan tuotteita. Loistava tapa saada kunnolla esimakua koko tuotevalikoimasta ja testata minkälainen meikkilook niistä syntyisi sinun tarpeisiisi, on tulla tunnin mittaiseen meikkiopastukseen, jossa valitaan sinulle sopivat tuotteet ja sävyt, käydään läpi meikin tekniikat ja vinkit sinun toiveidesi pohjalta. Meikkiopastuksen teemana voi olla meikkipussin päivittäminen, sillä monilla pyörii käytössä samat jo vuosiakin vanhat tuotteet, jotka epähygieenisyytensä lisäksi ovat ehkäpä nähneet parhat päivänsä käytettävyyden osalta tai eivät vain enää tunnu oman tyylisiltä. Opastuksen teemana voi myös olla vaikka näyttävämmän silmämeikin opettelu ja siihen sopivien tuotteiden valinta. You name it. Se mistä meikkiopastusasiakkailtani on tullut eniten positiivista palautetta on, että meikkiopastuksen ansiosta välttyy hutiostoksilta, jotka käyttämättä jäädessään ovatkin niitä kaikkein kalliimpia ostoksia. Moni myös kertoo saaneensa opastuksesta paljon uusia käytännön vinkkejä ja oppineensa miten pienillä jutuilla saa aikaan nopean arkimeikin, joka on omia parhaita puolia korostava ja huoliteltu, mutta ei näytä liian meikatulta. Positiivista palautetta on tullut myös siitä, että meikkitunnin hinta (120 euroa) hyvitetään kokonaisuudessaan tunnin päätteksi tehdyistä meikkiostoksista. Mitä tuumaat, olisiko aika päivittää sinunkin meikkipussisi ajantasalle?

<3 Sara