Yumi Lashes-ripsipermanentti

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus on hellävarainen ja turvallinen tapa korostaa ja kirkastaa katsetta tuomalla kestotaivutuksen avulla esiin luonnollisten ripsien pituus ja tuuheus. Pitkäkestoinen, jopa 12 viikon ajaksi näyttävämmät ripset antava Yumi käsittely sisältää ripsien kestotaivutuksen ja kestovärjäyksen, joiden ansiosta ripset tulevat esiin aivan eri tavalla kuin ilman käsittelyä, kasvaessaan useilla meistä melko suorina ja jopa hieman alaviistoon, hailakasta sävystä puhumattakaan. Usein jo ripsien kestovärjäykseen tullessaan asiakkaat valittevat onnettomia ripsiään ja ihmettelevät kun kerron tuuheutta ja pituuttakin löytyvän – ripset vain ovat niin suorat ja vaaleat, ettei niitä peilistä katsoessa juuri tunnu näkyvän, ainakaan ilman ripsientaivutinta ja paksua maskarakerrosta.

Yumi käsittely kestää n. 90 minuuttia, jonka aikana ripset taivutetaan ja värjätään. Käsittely sopii kaiken ikäisille ja kaikenlaisille ripsille. Lopputulos säilyy ripsissä niin kauan kunnes ripsi irtoaa tullessaan elinkaarensa päähän, yksilöllisistä eroista riippuen 10-12 viikon kuluttua käsittelystä. Tämän jälkeen käsittely voidaan uusia. Käsittely on hellävarainen eikä aiheuta minkäänlaista epämiellyttävää tuntemusta tai kirvelyä silmissä ja sopii näin ollen myös herkemmille silmille. Tuotteet eivät myöskään sisällä minkäänlaisia akrylaatteja, kuten esim. ripsipidennysliimat sisältävät ja sopivat näin ollen useimmiten myös ripsipidennysliimalle herkistyneille asiakkaille.

Käsittelyn jälkeen ripsien voimakasta pesemistä ja hankaamista sekä ripsiväriä tulee välttää 24 h. Ripsille suositellaan kotihoidoksi Yumin omaa kosteuttavaa hoitoseerumia, jonka voit ostaa mukaan Yumi käsittelyn yhteydessä. Hoitoseerumin sisältämät kosteuttavat ainesosat hoitavat ripsiä ja tekevät niistä ihanan kiiltävät, jolloin kaunis lopputulos korostuu.

Tervetuloa tutustumaan Yumiin, kiireisten arkiaamujen pelastajattareen!

<3 Sara